برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
معاون فرهنگی و دانشجویی::
مدیر فرهنگی و اجتماعی::
کارشناسان انجمن های علمی::
معرفی انجمن های علمی::
دانشکده ها::
فلوچارت فرآیند درخواست ها::
عملکرد انجمن های علمی::
اتحادیه انجمن های علمی::
افتخارات انجمن های علمی::
نشریات::
فرم ها::
تماس با ما::
آرشیو::

سخنی از بهشت
:: درخشش انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی در دهمین جشنواره ملی حرکت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۹ |
مراسم اختتامیه دهمین جشنواره ملی حرکت  با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ مسئولان دانشگاه رازی و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و دانشجویی،مراسم اختتامیه دهمین جشنواره ملی حرکت صبح روز پنج شنبه ۷ دی ۹۶  با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ مسئولان دانشگاه رازی و جمعی از مسئولان استانی در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد.

***

در این مراسم دکتر غفاری، پس از تقدیر از میزبانی دانشگاه کرمانشاه و عوامل برگزاری جشنواره گفت: در سفری که روز قبل به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه داشتم شاهد صحنه هایی بودم که به ایرانی بودن خودم افتخار کردم وقتی که دیدم مردان و زنان این خطه با چه قدرت و صلابتی از مردم ایران یاد می کنند و آنها را تقدیر می کنند و این سرمایه کمی نیست و بر این مبناست که مسئولیت اجتماعی ما را در قبال مردم صورت دیگری می گیرد و حرکت تازه و جدیدی را برای جشنواره حرکت رقم می زند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: دانشگاه قلب تپنده جامعه است و خود را جدای از جامعه نمی بیند و بر این مبناست که جشنواره حرکت که همیشه حرکت آفرین و نقش آفرین بوده است نسبت به این مسئولیت خطیر احساس مسئولیت دوچندانی را داشته است و در پی این است که با تدبر و اندیشه و درایت هر آنچه که از عهده او بر می آید در قالب مسئولیت اجتماعی که نسبت به جامعه بویژه استان کرمانشاه دارد انجام دهد.
وی در ادامه سخنان خود طی پیامی به مردم زلزله زده کرمانشاه گفت: ما همراه شما هستیم و تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در کنار شما بتوانیم در حل مسائل و مشکلات عزیزان زلزله زده استان نقش آفرین باشیم.
وی بار دیگر از تلاش تمام دانشجویان و دانشگاهیانی که نسبت به تشکیل انجمن ها و اتحادیه های علمی دانشجویی اهتمام دارند قدردانی کرد و گفت: امیدواریم جشنواره حرکت نقش آفرین باشد و نقش آفرین بماند.
گفتنی است در این مراسم از انجمن های علمی دانشجویی، گروه های دانشجویی و دانشجویان برتر در قالب دو عنوان "شایسته تقدیر" و "برگزیده" تقدیر به عمل آمد.
همچنین در این مراسم دانشگاه های برتر در حوزه عملکرد انجمن های علمی دانشجویی، اتحادیه های برتر وغرفه های برتر معرفی شدند و لوح سپاس و تندیس جشنواره را دریافت کردند.
قابل ذکر است انجمن علمی دانشگاه محقق اردبیلی در دهمین جشنواره ملی حرکت مقامهای زیر را کسب نمود.
۱-غرفه برتر نمایشگاه شایسته تقدیر
۲- بخش اختراع:انجمن علمی مکانیزاسیون کشاورزی شایسته تقدیر
۳-بخش فضای مجازی: انجمن علمی علوم باغبانی شایسته تقدیر

Scientific Communitis