برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
معاون فرهنگی و دانشجویی::
مدیر فرهنگی و اجتماعی::
کارشناسان انجمن های علمی::
معرفی انجمن های علمی::
دانشکده ها::
فلوچارت فرآیند درخواست ها::
عملکرد انجمن های علمی::
اتحادیه انجمن های علمی::
افتخارات انجمن های علمی::
نشریات::
فرم ها::
تماس با ما::
آرشیو::

سخنی از بهشت
اوقات شرعی
:: جلسه مدیر فرهنگی و اجتماعی و کارشناس انجمن‌های علمی با رئیس، دبیران و اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشکده علوم‌تربیتی و مشاوره برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳ |
جلسه مدیر فرهنگی و اجتماعی و کارشناس انجمن ‌های علمی با مسئولین، اساتید مشاور و دبیران انجمن‌های علمی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی برگزار شد.
جلسه مدیر فرهنگی و اجتماعی و کارشناس انجمن ‌های علمی با مسئولین، اساتید مشاور و دبیران انجمن‌های علمی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی روز یکشنبه ۳ دی ۹۶ در اتاق انجمن‌های علمی این دانشکده برگزار شد.

***

در این جلسه در خصوص مسائل و مشکلات پیش رو و چگونگی حل این مسائل راه کارهای لازم ارائه شد.
در ادامه جلسه دکتر فرشاد کیوان بهجو مدیر فرهنگی و اجتماعی ضمن خسته نباشید به معاون آموزشی دانشکده، استاد مشاور انجمن‌های علمی و اعضای انجمن‌های علمی گفت: ما بایستی کارگاه‌های آموزشی را به سمت خود محور شدن و اجرای برنامه متناسب با  هزینه‌های اختصاص داده شده به هر دانشکده به همراه ایجاد کیفیت در برنامه پیش ببریم.
وی در خصوص مسائل مالی گفت: بودجه‌بندی و هزینه کرد برنامه‌های انجمن های علمی بایستی در کمیته حمایت و نظارت بر انجمن‌های علمی مطرح شده و تصویب گردد.

Scientific Communitis
Persian site map - English site map - Created in 0.162 seconds with 986 queries by yektaweb 3568