برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
معاون فرهنگی و دانشجویی::
مدیر فرهنگی و اجتماعی::
کارشناسان انجمن های علمی::
معرفی انجمن های علمی::
دانشکده ها::
فلوچارت فرآیند درخواست ها::
عملکرد انجمن های علمی::
اتحادیه انجمن های علمی::
افتخارات انجمن های علمی::
نشریات::
فرم ها::
تماس با ما::
آرشیو::

سخنی از بهشت
اوقات شرعی
:: جلسه مدیر فرهنگی و اجتماعی و کارشناس انجمن‌های علمی با رئیس، دبیران و اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشکده علوم برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲ |
جلسه مدیر فرهنگی و اجتماعی و کارشناس انجمن‌های علمی با رئیس دانشکده علوم و دبیران انجمن‌های علمی و مشاور انجمن‌های علمی این دانشکده روز شنبه ۲ دی ۹۶ در اتاق ریاست دانشکده برگزار شد.

***
در این جلسه در خصوص مسائل و مشکلات پیش رو و چگونگی حل این مسائل راه کارهای لازم ارائه شد.
در ادامه جلسه دکتر فرشاد کیوان بهجو مدیر فرهنگی و اجتماعی ضمن خسته نباشید به رئیس دانشکده، مشاور انجمن‌های علمی و اعضای انجمن‌های علمی گفت: ما بایستی از طریق ورکشاپ‌های آموزشی و اساتید در دانشگاه رد پای فرهنگی بزرگ ایجاد کنیم و کارگاه‌های آموزشی را به سمت خود محور شدن پیش ببریم .
وی در خصوص مسائل مالی گفت: بودجه‌بندی و هزینه کرد برنامه‌های انجمن های علمی بایستی در کمیته حمایت و نظارت بر برنامه های انجمن‌های علمی طرح شده و تصویب گردد.

Scientific Communitis
Persian site map - English site map - Created in 0.164 seconds with 986 queries by yektaweb 3568