ورود به سایت

جلسه مدیر فرهنگی و اجتماعی و کارشناس انجمن‌های علمی با رئیس، دبیران و اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشکده علوم برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲ - 15:30 |
جلسه مدیر فرهنگی و اجتماعی و کارشناس انجمن‌های علمی با رئیس دانشکده علوم و دبیران انجمن‌های علمی و مشاور انجمن‌های علمی این دانشکده روز شنبه ۲ دی ۹۶ در اتاق ریاست دانشکده برگزار شد.

***
در این جلسه در خصوص مسائل و مشکلات پیش رو و چگونگی حل این مسائل راه کارهای لازم ارائه شد.
در ادامه جلسه دکتر فرشاد کیوان بهجو مدیر فرهنگی و اجتماعی ضمن خسته نباشید به رئیس دانشکده، مشاور انجمن‌های علمی و اعضای انجمن‌های علمی گفت: ما بایستی از طریق ورکشاپ‌های آموزشی و اساتید در دانشگاه رد پای فرهنگی بزرگ ایجاد کنیم و کارگاه‌های آموزشی را به سمت خود محور شدن پیش ببریم .
وی در خصوص مسائل مالی گفت: بودجه‌بندی و هزینه کرد برنامه‌های انجمن های علمی بایستی در کمیته حمایت و نظارت بر برنامه های انجمن‌های علمی طرح شده و تصویب گردد.