برگزاری کارگاه آموزشی فرهنگ دانشگاهی توسط انجمن علمی روانشناسی

- تعداد شرکت‌کنندگان: ۶۵ نفر

توضیح مختصر:

کارگاه تخصصی فرهنگ دانشگاهی در دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی برگزار شد
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارگاه تخصصی فرهنگ دانشگاهی با محوریت رفتار دانشگاهی با سخنرانی دکتر احمدرضا کیانی روز سه شنبه ۲۱ آذر۹۶ در آمفی تئاتر دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی با حضور دانشجویان برگزار شد.
در ابتدا دکتر کیانی در خصوص دلیل آمدن دانشجویان به دانشگاه مطالبی را بیان نموده و خطاب به دانشجویان گفت: اولین اولویت دانشجویان از حضور در موسسات آموزش عالی گرفتن تخصص و مدرک و استفاده آن در جامعه است، اما بایستی در کنار آموختن تخصص به فکر آموختن رفتار درست در دانشگاه و جامعه نیز باشیم و از مسأله تربیت و رعایت اصول اخلاقی، اعتقادی و فرهنگی غافل نباشیم چون تربیت هم همانند آموزش اهمیت دارد.

وی گفت: در دانشگاه، ما باید مسئول رفتار های خود باشیم و همیشه یک فیلتر(صافی) عقلانی برای سنجش ارزشهای عالی داشته باشیم تا بتوانیم به درستی از آن استفاده نماییم.
عضو هیأت علمی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ما در علم روانشناسی مبحث روایت گفته و روایت زیسته داریم و این دو موضوع از هم متفاوت هستند.
وی به توضیح این مبحث پرداخته و گفت: روایت گفته آن است که بیشتر ما آن را انجام می دهیم یعنی خوب حرف می زنیم و شعار می دهیم اما روایت زیسته عمل به دانسته ها است و تعداد این افراد کم است.
وی در آخر سخنان خود اشاره نمود: افراد رشد یافته رفتار خود را آگاهانه انتخاب می کنند.