پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل تجلیل شدند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۸ |
طی مراسمی در دانشگاه محقق اردبیلی از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس اکبر بهنام جو استاندار اردبیل در این مراسم گفت: یک سری از پژوهش ها کاربردی تر هستند و می توانند عملیاتی شوند.
وی با بیان اینکه تولید کنندگان ما بازاریاب های خوبی نیستند،تصریح کرد: برخی بازارها، داخلی هستند اما باید بازاریابی ها در بازارهای خارجی انجام شود.
بهنام جو با اشاره به اینکه استان اردبیل، استانی کشاورزی- گردشگری است، افزود: در این بازار دامنه مطالعات و پژوهش ها گسترده است.
استاندار اردبیل با بیان اینکه باید پژوهش ها و نتایج آن در تولید محصولات واحدهای تولیدی مورد استفاده قرار گیرد، اظهار کرد: در واحدهای تولیدی نقش پژوهش نادیده و مورد غفلت قرار گرفته است.
رئیس ستاد گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل با اشاره به اینکه باید مسئولان در سخنرانی های خود آمارهای مورد نیاز را ارائه دهند، افزود: آمار نقاط ضعف و قوت را به خوبی نشان می دهد که می توان برای رفع ضعف ها برنامه ریزی کرد.
دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: گرامیداشت هفته پژوهش و نمایشگاه برگزار شده در این هفته سبب می شود که آثار، مطالعات و تولیدات پژوهشگران و فناوران استان ها در معضل دید عموم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه پژوهشگران در 6 حوزه مورد تجلیل قرار می گیرند، اضافه کرد: 5 فناور برتر استان و سه ایده پرداز برتر تجلیل خواهند شد.
صادقی با اشاره به اینکه امروز دانشگاه محقق اردبیلی یکی از دانشگاه های مطرح کشور است، ادامه داد: امروز اساتید دانشگاه محقق اردبیلی در بین یک درصد دانشمندان برتر جهان و مقاله اساتید هم در بین یک درصد مقالات پر استناد جهان قرار گرفته اند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در بین 9 دانشگاه اصلی استان های شمال و شمالغرب کشور بیشترین جذب اعتبارات را داشته است، اظهار کرد: این دانشگاه ریالی بدهی به سازمان و ارگانی ندارد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: پروژه های بین سازمانی این دانشگاه از 100 میلیون تومان در سال 92 به 2 میلیارد تومان در سالجاری رسیده است.
دبیر کل شورای سیاستگذاری ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل و رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشگاه در فعالیت های فرهنگی و دانشجویی هم از فعالیت های پژوهشی و آموزشی عقب نمانده است، یادآور شد: تعداد برنامه های فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی چنان افزایش یافته که گاهی وقت ها برای ارائه آمار واهمه داریم که نکند جامعه هدف این آمارها را باور نکرده و ما را متهم به دروغگویی کند.
به گفته رئیس دانشگاه محقق اردبیلی، تولید مقالات Scopus در این دانشگاه طی یک سال 51 درصد افزایش یافته است.
مهندس صدیف بدری نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: اهمیت علم و علم آموزی بر همگان روشن است و این مساله حتی در دین هم مورد تاکید قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه علم ثروت می آورد اما ثروت علم نمی آورد، اظهار کرد: علم در دنیا به درجه عالی خود رسیده است اما در کشورهای توسعه یافته باید علم بومی سازی شود تا بتواند نقش کاربردی خود را ایفا کند.
بدری با اشاره به اینکه نتوانسته ایم اقتصاد در علم را پیاده کنیم، ادامه داد: علم را باید تبدیل به اقتصاد و اشتغال کنیم  تا بتوانیم گام های مثبتی در این زمینه برداریم.
دکتر محمد نریمانی دبیر کمیته علمی شورای سیاستگذاری ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل گفت: نباید پژوهش و ارج نهادن به پژوهشگران محدود به یک هفته در سال باشد چرا که در این صورت نمی توان رشد و توسعه یافت.
وی با بیان اینکه یکی از عوامل موفقیت کشورهای توسعه یافته ایجاد ارتباط بین دستگاه های اجرایی با مراکز علمی و پژوهشی است، افزود: بیشترین حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری در بین دانشگاه های کشور توسط دانشگاه محقق اردبیلی انجام می شود.
نریمانی با بیان اینکه پژوهش باید تقاضا محور باشد، اضافه کرد: تجاری سازی پژوهش ها باید مورد توجه قرار بگیرد و پارک علم و فناوری باید در این زمینه فعال باشد.
دبیر کمیته علمی شورای سیاستگذاری ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل گفت: 6 نفر از بین گروه های دانشگاهی، 3 نفر از پژوهشگران دستگاه های اجرایی، 5 نفر فناور برتر، 3 نفر ایده پرداز برتر و 4 نفر پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی استان مورد تجلیل قرار می گیرند.
یادآور می شود در بخش پژوهشگران دانشگاهی در رشته علوم انسانی دکتر محمد نریمانی از دانشگاه محقق اردبیلی، در گروه فنی و مهندسی دکتر حسین شایقی از دانشگاه محقق اردبیلی، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی دکتر یوسف عباسپور از دانشگاه محقق اردبیلی، در گروه علوم پزشکی پایه دکتر صادق حضرتی از دانشگاه علوم پزشکی، در گروه علوم پزشکی بالینی دکتر فرهاد پورفرضی از دانشگاه علوم پزشکی و در گروه علوم پایه دکتر کمال بهمن پور از دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شدند.
در بین دستگاه های اجرایی داور حسن پناه از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی، امیر علی عباسی از اداره کل آموزش و پرورش و جابر علیزاده از اداره کل ورزش و جوانان به ترتیب سه نفر برتر انتخاب شدند.
در بخش فناوران برتر مهدیه ارسی و مصطفی محمدنژاد از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه محقق اردبیلی، رضا میکائیلی از پارک علم و فناوری استان، حسین واثق از مرکز رشد واحدهای فناور جهاد دانشگاهی و سیامک محمدی از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب اول تا پنجم شده و ایده های میلاد خداداد، فرهاد علیپور و مهدی شیرینی به ترتیب اول تا سوم انتخاب شدند.
در بخش پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در گروه علوم پایه دکتر ناصر میکائیل وند، در گروه علوم انسانی دکتر علی خازنی، در گروه فنی و مهندسی دکتر بهرام رضایی نیا و در گروه علوم پزشکی دکتر لیلا علیزاده تجلیل شدند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 516 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر