تجدید میثاق با آرمان‌های شهداء به مناسبت هفته بسیج سال 96

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۷ |
این مراسم صبح روز یکشنبه مورخه 96/8/5 به مناسبت هفته بسیج در تپه دیده بانان دانشگاه محقق اردبیلی با حضور تعداد کثیری از برادران و خواهران بسیجی برگزار گردید.
در این مراسم پس از قرائت فرازهایی از دعای زیارت شهداء رئیس دانشگاه  گفت: همه ما مدیون ایثارگری های بسیجیان هستیم و هیچوقت نمی توان این ایثارگری ها را فراموش کرد.
همچنین دکتر گودرز صادقی در مراسم تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه به مناسبت آغاز هفته بسیج با بیان این مطلب افزود: بسیج فراجناحی و فراسازمانی است و نمی توان تلاش های بسیجیان را نادیده گرفت.
وی با بیان اینکه محل تدفین شهدای گمنام دانشگاه را به نام «تپه دیدبانان» نامگذاری کرده ایم، تصریح کرد: این شهدا دیدبان و نگهبان اعمال و رفتارهای ما هستند و ما باید تلاش کنیم شرمنده این شهدا نباشیم.
رئیس دانشگاه  با بیان اینکه فاز اول یادمان شهدای دانشگاه افتتاح شده است، ادامه داد: فاز دوم یادمان در آینده نزدیک افتتاح می شود اما فاز سوم که یک مرکز فرهنگی و علمی خواهد بود، در سال های آتی افتتاح می شود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 691 بار   |   دفعات چاپ: 90 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر