ورود به سایت

هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان عضو کارگروه مدیریت ورزشی گروه تخصصی برنامه ریزی درسی و گسترش علوم ورزشی وزارت عتف انتخاب گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱ - 15:36 |
 طی حکمی از سوی دکتر سید نصرالله سجادی رئیس گروه تخصصی برنامه ریزی درسی و گسترش علوم ورزشی وزارت عتف
 هیئت علمی دانشگاه جناب آقای پروفسور مهرداد محرم زاده  به عنوان عضو کارگروه مدیریت ورزشی گروه تخصصی برنامه ریزی درسی و گسترش علوم ورزشی وزارت علوم انتخاب شد.
متن حکم:
احتراما نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند حضرتعالی، به موجب این حکم به مدت 2 سال به عنوان عضو کارگروه مدیریت ورزشی گروه تخصصی برنامه ریزی درسی و گسترش علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب می شوید. امید است این گروه بتواند به پشتوانه تلاش ها و همکاری های موثر و مستمر جنابعالی در جهت متعالی ساختن رشته علوم ورزشی و نیل به اهداف عالی آموزش در کشور، راهگشای مسائل کلان کشور در این حوزه شود.

دفعات مشاهده: 1346 بار   |   دفعات چاپ: 145 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر