• +98 (045) 33512081-90
  • info@uma.ac.ir

پیام رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در باره فاجعه زمین لرزه غرب کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به مناسبت حادثه غم انگیز زلزله در غرب کشور پیامی به شرح زیر صادر کرد:

بنام خدا

زمین لرزه اخیر در غرب کشور تلفات انسانی و خسارات مالی فراوانی را به دنبال داشت. آلام مردم محروم منطقه که عزیزان خود را از دست داده اند به سادگی قابل تسکین نیست و تنها خداست که میتواند یار و پشتیبان واقعی مردم باشد. این مصیبت و امتحان الهی را به محضر رهبر فرزانه و ملت نجیب ایران عزیز تسلیت میگوییم.

ما اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی آمادگی خود را برای اعطای کمک های مادی و معنوی خود به آسیب دیدگان و به ویژه بازماندگان و فرزندان آنهایی که در این حادثه جان باخته اند اعلام میداریم. در این راستا، اعضای هیات رئیسه دانشگاه محقق اردبیلی یک روز حقوق و مزایای خود را به این امر اختصاص داده، از سایر همکاران دانشگاهی اعم از اعضای هیات علمی و کارمندان نیز دعوت میکنیم با اقدامی مشابه در این امر خطیر مشارکت فرمایند. از دانشجویان عزیز نیز درخواست میشود به طریق مقتضی از هر گونه کمک لازم در این رابطه مضایقه ننمایند و اطمینان داشته باشند که از اقدامات منسجم آنان در امر کمک رسانی تحت نظارت معاونت فرهنگی دانشگاه استقبال خواهد شد.

گودرز صادقی
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر