حوزه معاونت::
امور هیأت علمی::
مدیریت‌ها::
همکاری‌های آموزشی و آزمون::
گروه استعدادهای درخشان::
برنامه‌های درسی مصوب::
آئین‌نامه‌ها::
فرم‌ها::
اخبار و اطلاعیه‌ها::
تماس با معاونت::

:: برگزاری آزمون زبان UMA-LPT ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۷ |

چهارمین آزمون زبان LPT دانشگاه روز سه‌شنبه مورخ 25/7/96 با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و آکادمی زبان دانشگاه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد. دکتر ترحم مصری سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان مطلب فوق اضافه کردند که در آزمون فوق داوطلبان از بین دانشجویان دانشگاه شرکت نموده بودند و آزمون طبق برنامه اعلام شده رأس ساعت 14 شروع و در ساعت 30/16 به اتمام رسید.

ایشان در ادامه با اشاره به اینکه آزمون زبان LPT یک آزمون اختصاصی برای دانشجویان داخل دانشگاه می‌باشد اضافه کردند که دانشگاه در راستای کمک به افزایش بنیه علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و رفاه حال دانشجویان اقدام به برگزاری آزمون فوق با همکاری آکادمی زبان دانشگاه نموده و خواهد نمود.
   لازم به ذکر است نتایج آزمون فوق طی هفته آتی به اطلاع شرکت‌کنندگان در آزمون خواهد رسید.

دفعات مشاهده: 491 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Vice Chancellor for Education
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 994 queries by yektaweb 3501