برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی

با امید به خدا

دوباره از نو بسازی

روزتون زیبا و پر از اتفاقای خوب

:: حضور مشاور امور بانوان دانشگاه محقق در جلسه کمیته فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی زیر نظر دفتر امور بانوان استانداری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۰ |

جلسه کمیته فرهنگی با موضوع ارایه راهکارها و پیشنهادات جهت کاهش میزان طلاق در جامعه و با حضور مشاوران دستگاههای اجرایی اردبیل در تاریخ ۹۶/۷/۱۸ در اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد.
در این جلسه که با مدیریت مدیرکل محترم تبلیغات اسلامی برگزار شد جمعی از حاضران به ارائه پیشنهاداتی در راستای کاهش میزان طلاق در جامعه پرداختند. افزایش سطح آگاهی افراد، تداوم آموزش ها پس از ازدواج، پر بار کردن کلاس های مشاوره، ترویج فرهنگ ساده زیستی و مواردی از این قبیل از جمله این پیشنهادات بودند. سپس حاضران به بررسی راهکارهایی جهت عملیاتی کردن این موارد پرداختند.

دفعات مشاهده: 95 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Investigation office of issues of university women
Persian site map - English site map - Created in 0.152 seconds with 964 queries by yektaweb 3535