برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی

با امید به خدا

دوباره از نو بسازی

روزتون زیبا و پر از اتفاقای خوب

:: مصاحبه با خانم میترا اجودی مقدم، قهرمان مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان خواهر دانشگاههای منطقه ۳ کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۷ |
این مسئله که ورزش برای حفظ سلامت انسان امری لازم است، بر کسی پوشیده نیست. ورزش بیشتر از اینکه بعنوان حرفه و شغل مطرح باشد نوعی تفریح سالم است. زنان نیز به عنوان یک فرد از اجتماع باید از آن بهره‌مند باشند. زنان به عنوان نیمی از پیکره اجتماع و مدیر خانه و مسئول نظم و تربیت کودکان خود، برای حفظ نشاط، شادابی و سلامتی، به ورزش نیازمند می‌باشند.
به بهانه قهرمانی خانم میترا اجودی مقدم، مسئول دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه در مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان خواهر دانشگاههای غرب کشور، مصاحبه ای با ایشان ترتیب داده ایم که در زیر می خوانید:
خانم اجودی ضمن عرض تبریک برای کسب مقام قهرمانی از شما میخواهیم که بیشتر خودتان را معرفی کنید:
من میترا اجودی مقدم هستم، مشاور رئیس دانشگاه و مسئول دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه محقق اردبیلی. حدود سه سال است که در این بخش فعالیت می­کنم. همچنین به عنوان رئیس اداره حمایت و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی در بخش انجمن­ های علمی فعال می باشم. ده سال سابقه فرهنگی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتم و مدت ۱۳ سال است که توفیق خدمت در دانشگاه محقق را دارم و فعالیت در این بخش بسیار برایم جذاب و دوست داشتنی است.

شما به عنوان کسی که در مسابقات منطقه ۳ کشوری حضور داشتید سطح مسابقات را چگونه ارزیابی می کنید؟
خوشبختانه مسابقات منطقه ۳ کشوری بعد از یک وقفه طولانی مدت ۵ ساله، امسال به میزبانی ارومیه برگزار شد. سطح مسابقات بسیار خوب بود، ۸ دانشگاه در این مسابقات شرکت داشتند و استقبال کارکنان این دانشگاه­ها از این مسابقات بسیار بالا بود.

آیا تمرینات شما زیر نظر مربی بود؟
بله ما با خانم دکتر بهبودی که فردی بسیار مصمم و سخت کوش و جدی می­باشند تمریناتمان را بصورت فشرده شروع کردیم. ایشان حتی روزهای تعطیل هم با تمرین می­کردند. همچنین جدیت سرپرست محترم تربیت بدنی سرکار خانم غفاری که همیشه مشوق و همراه ما بودند بسیار تأثیرگذار بود و در کل می­توانم بگویم این موفقیت را مرهون تلاش این دو عزیز می­باشم.

از اینکه قهرمان شدید چه احساسی داشتید؟
کسب مقام اول برایم خیلی مهم بود. خیلی خوشحال شدم و از اینکه توانستم با کمک دوستان خودم را به سطحی برسانم که لیاقت این مقام را داشته باشم بسیار خرسندم و امیدوارم همیشه این توان را داشته باشم و شرمنده محبت عزیزان نباشم.

به عنوان یک بانوی موفق در زمینه ورزش چه توصیه ای برای بانوان دارید؟
توصیه من به بانوان عزیز دانشگاهی، چه هیئت علمی، چه کارمند و چه دانشجو این است که ورزش را نباید از زندگی جدا کرد. اگر می­خواهید سالم و شاداب زندگی کنید و شادابی را به خانواده و مجموعه هدیه کنید این امر را فراموش نکنید. به ویژه بانوان محترم شاغل با توجه به مسئولیت سنگینی که در اداره و منزل دارند بیشتر در معرض آسیب هستند و سلامت جسم و روانشان را فقط با ورزش می­توانند به دست آورند. ورزش را باید جزء جدایی ناپذیری از زندگی دانست. برای اینکه بتوان سالم زندگی کرد باید ورزش کرد، ورزش کرد، ورزش کرد.

چه درخواستی از مسئولان دارید؟
ابتدا از ریاست محترم دانشگاه که هفته ای دو روز در ساعات کاری اجازه حضور بانوان در سالن های ورزشی را دادند تشکر و قدر دانی می کنم و امیدوارم بانوان عزیز نیز استقبال کنند و از این فرصت نهایت استفاده را ببرد. از مسئولین محترم خواهشمندم که زمینه فعالیت ورزشی بیشتر را برای کارکنان فراهم کنند و برنامه هایی را تدارک ببینند که کارکنان به انجام فعالیت های ورزشی تشویق شوند. کارکنان ورزشکار و پر انرژی بهترین گزینه برای انجام فعالیت های اداری به شمار می­روند و روحیه ورزشکاری می تواند کیفیت کارها را بالا ببرد و میزان رضایتمندی مراجعه کنندگان را افزایش دهد. به امید روزی که دانشگاه محقق با حداکثر افراد ورزشکار و پر نشاط جوابگوی دوستان و دانشجویان عزیز باشند.

و به عنوان جمله پایان اگر صحبتی در این زمینه دارید بفرمایید؟
دوستان اگر می­خواهید سرزنده و سالم و با نشاط باشید، هرگز ورزش کردن را فراموش نکنید. ورزش غذای روح است

دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Investigation office of issues of university women
Persian site map - English site map - Created in 0.158 seconds with 960 queries by yektaweb 3478