پایگاه اطلاع رسانی حضرت امام خمینی «ره»

پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

دارالارشاد

بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل

سپاه استان اردبیل

ورود به سایت

منتخبان مسابقات ورزشی کارکنان خواهر دانشگاه محقق اردبیلی معرفی شدند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۶ - 15:20 |
طی مراسمی منتخبان مسابقات ورزشی هفته دفاع مقدس کارکنان خواهر دانشگاه محقق اردبیلی معرفی و تجلیل شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: حضور همکاران در برنامه های بسیج موجب افتخار دانشگاه است.
وی با بیان اینکه نیروهای پایگاه مقاومت دانشگاه نیروهایی سالم، مخلص و متدین هستند، افزود: همکاران با نام بسیج در محیطی سالم رقابتی سالم انجام دهند.
فنی اصل تاکید کرد: در دانشگاه موظف هستیم به عنوان یک بسیجی واقعی و صادق در خدمت مردم باشیم و گره از مشکلات آنان بگشاییم.
فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی بزرگترین عامل در موفقیت جامعه را حضور بانوان دانست و اظهارامیدواری کرد: بانوان انتقال دهنده ارزش های اسلامی به نسل بعدی باشند.
شمس غفاری رئیس اداره تربیت بدنی دختران دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری این مسابقات، گفت: پایگاه مقاومت دانشگاه در بخش خواهران برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس چهار مسابقه ورزشی شاد، پرهیجان و جدید را برگزار کرد که با استقبال زیاد کارکنان و اساتید همراه بود.
وی با بیان اینکه این مسابقات شامل رشته های فریزبی، پرتاب هدفمند توپ بسکتبال، هفت سنگ مهارتی انفرادی و ایستگاه شادی و تندرستی بود، افزود: در مجموع تعداد 65 نفر از کارکنان خواهر متشکل از اساتید و کارمندان خواهر در این مسابقات حضور داشتند.
غفاری با اشاره به نتایج مسابقات فریزبی، گفت: در این رشته به ترتیب تیم عینکی ها(میترا اجودی مقدم، شیدا مظفری و رقیه بهروز)، تیم غزال(سمیه هوشیار، رقیه محمدی و غزال سامی) و تیم موعود (سمیه ملکی، لیلا شفقتی و فرحروز زهری) مقام اول تا سوم را کسب کردند.
رئیس اداره تربیت بدنی دختران دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه فخرالتاج حسنوند، معصومه فلاحی و رقیه بهروز به ترتیب حائز مقام اول تا سوم مسابقه ایستگاه شادی و تندرستی شدند، افزود: در مسابقه پرتاب هدفمند توپ بسکتبال نیز به ترتیب مرحمت قربانی زاده، زیبا حضرتقلی زاده و غزال سامی مقام اول تا سوم را کسب کردند.
وی با بیان اینکه میترا اجودی مقدم، دکتر آمنه پوررحیم و معصومه فلاحی نیز منتخبان اول تا سوم مسابقه هفت سنگ مهارتی انفرادی هستند، ادامه داد: شیدا مظفری نیز به دلیل اخلاق و رفتار جوانمردانه به عنوان بازیکن اخلاق این دوره از مسابقات برگزیده شد.
غفاری با بیان اینکه طاهره خیراندیش به عنوان نماینده و ناظر پایگاه در این مسابقات حضور داشتند، خاطرنشان کرد: مهناز ایمانی، سهیلا کمالی، عاطفه پورمحمد، مینا شادکام، صدیقه جلالی و شمس غفاری نیز اعضای کمیته داوری و برگزاری این دوره از مسابقات بودند.

دفعات مشاهده: 1614 بار   |   دفعات چاپ: 255 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر