برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی

با امید به خدا

دوباره از نو بسازی

روزتون زیبا و پر از اتفاقای خوب

:: برگزاری مسابقات ورزشی ویژه کارکنان خواهر دانشگاه محقق اردبیلی به مناسبت هفته دفاع مقدس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۰ |
به مناسبت هفته دفاع مقدس مسابقات ورزشی ویژه کارکنان خواهر دانشگاه به همت پایگاه مقاومت دانشگاه و با همکاری اداره تربیت بدنی برگزار و طی مراسمی از منتخبان این مسابقات تجلیل شد.
دکتر عباس فنی اصل فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: حضور همکاران در برنامه های بسیج موجب افتخار دانشگاه است.
فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی بزرگترین عامل در موفقیت جامعه را حضور بانوان دانست و اظهارامیدواری کرد بانوان انتقال دهنده ارزش های اسلامی به نسل بعدی باشند.
شمس غفاری رئیس اداره تربیت بدنی دختران دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری این مسابقات، گفت: پایگاه مقاومت دانشگاه در بخش خواهران برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس چهار مسابقه ورزشی شاد، پرهیجان و جدید را برگزار کرد که در مجموع تعداد ۶۵ نفر از کارکنان خواهر متشکل از اساتید و کارمندان خواهر در این مسابقات حضور داشتند.
غفاری با اشاره به نتایج مسابقات گفت: در مسابقه فریزبی، تیم عینکی ها(میترا اجودی مقدم، شیدا مظفری و رقیه بهروز)، در مسابقه ایستگاه شادی و تندرستی فخرالتاج حسنوند، در پرتاب هدفمند توپ بسکتبال مرحمت قربانی زاده و در مسابقه هفت سنگ مهارتی انفرادی میترا اجودی مقدم به عنوان نفرات اول برگزیده شدند.
شیدا مظفری نیز به دلیل اخلاق و رفتار جوانمردانه به عنوان بازیکن اخلاق این دوره از مسابقات برگزیده شد
.

******

دفعات مشاهده: 83 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر