مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۵ - 17:00 |
این مراسم در محل سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی روز چهارشنبه مورخ 5 مردادماه 96 با حضور جمع کثیری از اعضای محترم هیات علمی و کارکنان عزیز با حضور فرمانده محترم سپاه حضرت عباس و هیات همراه و میهمانان گرانقدر تشکیل گردید.
دکتر عباس فنی اصل فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی در ابتدای جلسه ضمن تقدیر و تشکر از حضور حاضرین  گفت: پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی چند بار در سطح استان و کشور به عنوان پایگاه مقاومت نمونه انتخاب شده است.
وی با اشاره به اینکه طی 6 ماه گذشته 108 برنامه با موضوعات مختلف توسط پایگاه مقاومت دانشگاه انجام شده است، افزود: اگر روزهای تعطیل را کم کنیم تقریبا به طور میانگین هر روز یک برنامه توسط پایگاه اجرا شده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی افزود: اعضای پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی به صورت فعال در کارگروه های مختلف بسیج حضور دارند.
در ادامه مراسم دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: این دانشگاه در سال 95 مقام دوم کشور و در سال 94 مقام اول کشور را در کاروان راهیان نور به دست آورده است.

وی با بیان اینکه دوستداران نظام و انقلاب با ایثارگری و فداکاری در طول 8 سال دفاع مقدس از کشور دفاع کردند، اضافه کرد: باید همیشه و در همه حال قدردان شهدا، ایثارگران و خانواده های آنها باشیم.
صادقی ادامه داد: باید در تمامی لحظات و کارهایمان به گونه ای عمل کنیم که شرمنده شهدا و ایثارگران نباشیم چرا که ما مدیون آنها هستیم.
 رئیس دانشگاه محقق اردبیلی یادآور شد: هفته دفاع مقدس یادآور روزهای سختی است که در آن سربازان کشور کارنامه درخشانی در دفاع از خود به جای گذاشتند.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حسنی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: دفاع مقدس برگرفته از قیامت امام حسین(ع) و عاشورا بود.
وی با بیان اینکه رزمندگان ایران در طول 8 سال دفاع مقدس در برابر استکبار ایستاده و پیروز شدند، ادامه داد: رزمندگان با الگوگیری از مکتب سید الشهدا و با تکیه بر قدرت ایمان در برابر استکبار پیروز شدند.
حسنی با اشاره به اینکه بدون تکیه بر قدرت ایمان نمی توانستیم در جنگ پیروز شویم، افزود: این پیروزی سبب شد که دشمنان اسلام نتوانند به انقلاب و اسلام خدشه ای وارد کنند.
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل اظهار کرد: سید الشهدا به ما درس داد که با نیروهای اندک هم می توان در برابر قلدرهای زمان به پیروزی رسید.
در این جلسه فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: 8 سال دفاع مقدس مملو از درس و عبرت است.

سردار جلیل بابازاده قانع در این مراسم با بیان این مطلب افزود: 8 سال جنگ به ایران تحمیل شد و ما قربانی نقشه ها و اهداف شوم دشمنان نظام و انقلاب اسلامی شدیم.
وی با بیان اینکه ایران در دوران 8 سال دفاع مقدس تنها بودیم، ابراز کرد: در این جنگ هر دو ابرقدرت شرق و غرب پشت سر عراق ایستادند.
بابازاده قانع ادامه داد: در جنگ ایران و عراق، تمامی کشورها ایران را تحریم کرده و از فروش سلاح و تجهیزات نظامی به ایران خودداری کردند در حالی که در این مدت تجهیزات عراق سه بار نوسازی شد.
فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل اضافه کرد: در طول 8 سال دفاع مقدس، ایران از 31 کشور جهان اسیر گرفته بود که نشان می داد ما با کل جهان جنگ می کنیم.
وی با بیان اینکه بچه های ما در طول 8 سال دفاع مقدس هیچوقت به فکر تسلیم و سازش نشدند، افزود: در این جنگ با حداقل امکانات و با تکیه بر ایمان توانستیم از کشور و انقلاب اسلامی محافظت کنیم.
بابازاده قانع با اشاره به اینکه در جنگ و ایران، مردم مظلوم واقع شدند، تصریح کرد: ما امانتدار نظام و انقلاب و مردم هستیم و تجهیزات نظامی را برای دفاع از وطن و مردم می خواهیم.
وی اظهار کرد: حتی اگر قرعه کشی هم باشد باز هم یک نفر از بین اساتید و دانشگاهیان به عنوان رئیس دانشگاه انتخاب می شود و ما باید از هر فردی که رئیس دانشگاه است، حمایت کنیم.

شایان ذکر است، در پایان برنامه با اهدای لوح و جوایزی از ایثارگران دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شد.

دفعات مشاهده: 1389 بار   |   دفعات چاپ: 201 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر