همایش ها

اخبار دیدار نماینده خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی
نماینده خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه محقق اردبیلی، با رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: از 12 دانشجوی اعزامی دانشگاه محقق اردبیلی به المپیاد علمی دانشجویی کشور، شش نفر موفق به کسب رتبه زیر 15 شده اند.
وی افزود: این شش دانشجو به عنوان افراد برتر و نخبه شناخته می شوند و بنا به درخواست خود می توانند در هر دانشگاهی که تمایل داشته باشند، در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند.
صادقی با بیان اینکه در دانشگاه محقق اردبیلی محیطی امن و بدون استرس برای دانشجویان مهیا است، تصریح کرد: در این دانشگاه با کمترین امکانات به سوی کسب موفقیت ها پیش می رویم و دانشگاه در مسیر رشد و شکوفایی قرار دارد.
دکتر بشیر خالقی نماینده خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن بیان مسائلی در زمینه آموزش عالی استان، خواستار توجه ویژه دانشگاه به شهرستان های خلخال و کوثر در زمینه توسعه آموزش عالی شد.
گفتنی است در این دیدار طرح ایجاد مجتمع فرهنگی و ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی در شهرستان خلخال مطرح و مقرر گردید این طرح توسط مسئولان دانشگاه مورد بررسی قرار گیرد.

1396/6/22 | ساعت : 15:28