ریاست دانشکده::
معاونت آموزشی - دانشجویی::
معاون‌پژوهشی‌وتحصیلات‌تکمیلی::
فرم های اداری و مالی::
معرفی افراد::
گروه های آموزشی::
شناسنامه فرهنگی اساتید::
مرکز کامپیوتر::
کتابخانه::
فرم های آموزشی و پژوهشی::
اخبار و رویداد های دانشکده::
انجمن های علمی دانشکده::
گروه هنر

زیربخش‌های پایگاه
:: عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، جناب اقای دکتر حسین رحیمی کلور به عنوان سرپرست جدید مرکز پژوهش های فرهنگی آذربایجان این دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۱ |

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی، دکتر حسین رحیمی کلور به عنوان سرپرست جدید مرکز پژوهش های فرهنگی آذربایجان این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد نریمانی قائم مقام رئیس و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان سابق و جدید مرکز پژوهش های فرهنگی آذربایجان با بیان اینکه سرپرست سابق در این مرکز و دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خدمات خوبی ارائه داد و مورخی توانمند است، گفت: امید می رود در دانشکده و جایگاه های دیگر از وجود ایشان استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه خود ارتقا بخشی امری بسیار مهم است، افزود: در کنار ارتقای رسمی و علمی، انسان نیازمند ارتقای واقعی خود است و باید خود را ارتقا دهد.
نریمانی رفتار، کردار، خدمات و عمل خوب را همیشه ماندگار دانست و تصریح کرد: سعی کنیم در موقعیت هایی که به دست ما می رسد، برای رشد سازمان بهتر عمل کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه در حوزه علوم انسانی باید دست در دست هم و در کنارهم همدیگر را رشد دهیم، خاطرنشان کرد: همچنین در هیات ممیزه دانشگاه نیز به حوزه علوم انسانی توجه ویژه وجود دارد.
وی با بیان اینکه ارتقای افراد به ارتقای سازمان کمک می کند، افزود: باید مدیریت را همراه با داشتن علم مدیریت بپذیریم.
نریمانی با بیان اینکه فعالیت های مرکز پژوهش های فرهنگی آذربایجان باید وزین باشد، تاکید کرد: این مرکز نباید صرفا به برگزاری همایش ها و کارگاه ها اکتفا کند؛ بلکه باید فعالیت های خود را ارتقا داده و تعاملات ملی و بین المللی دانشگاه را در حوزه فرهنگی آذربایجان ارتقا بخشد.
قائم مقام رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه هر فردی نیت خوب و خیری داشته باشد، قطعا در ابعاد مختلف ارتقا خواهد یافت، اظهارامیدواری کرد: مرکز پژوهش های فرهنگی آذربایجان دانشگاه در ابعاد مختلف رشد یابد.
دکتر حسین رحیمی کلور سرپرست جدید مرکز پژوهش های فرهنگی آذربایجان دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: با توجه به سبقه کاری خود در حوزه فرهنگی و قرآنی در استان، سه دهه فعالیت و همکاری با مسئولان فرهنگی استان و منطقه داشته ام.
وی به استفاده از تجارب بزرگان در حوزه کاری خود تاکید کرد و افزود: زمانی در مجموعه رشد می یابیم که خودمان را در آن مجموعه کوچکترین بدانیم.
دکتر سجاد حسینی سرپرست سابق مرکز پژوهش های فرهنگی آذربایجان دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود، گفت: اصلی ترین کار در این مرکز تاسیس کتابخانه تخصصی آذربایجان شناسی است که این کتابخانه در سطح شمالغرب کشور بی نظیر بوده و موجب افتخار دانشگاه است.
وی با بیان اینکه برگزاری سمپوزیم ها، همایش ها، کارگاه ها و سمینارها در دو سال گذشته در این مرکز انجام شده است، افزود: در مدت این دو سال تلاش کردیم استان اردبیل را با نام مطالعات صفویه در سطح کشور معرفی کنیم.
گفتنی است در ادامه با اهدای لوح و هدیه از خدمات دکتر سجاد حسینی تجلیل و حکم دکتر حسین رحیمی کلور به عنوان سرپرست جدید این مرکز به وی اعطا شد.

دفعات مشاهده: 444 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Faculty of Humanities
Persian site map - English site map - Created in 0.164 seconds with 937 queries by yektaweb 3501