:: ::
اخبار پایگاه مقاومت::
گزارش حلقه های صالحین::
همراه با رهبر معظم انقلاب::
در محضر علما و اساتید اخلاق::
تحلیل مسایل روز::
بر بال فرشتگان::
اطلاعیه::
احادیث هفته::
مناسبت ها::
بسیج خواهران::
لینک های مهم

پایگاه اطلاع رسانی حضرت امام خمینی «ره»

پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

دارالارشاد

سپاه استان اردبیل

بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل

زیربخش‌های پایگاه
ذکر ایام هفته
:: کارمندان بسیجی نمونه دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شدند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۱ |
طی مراسمی با اهدای لوحی از کارمندان بسیجی نمونه دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به ضرورت اخلاق مداری تصریح کرد: باید اخلاق نبوی را در همه حال رعایت کنیم چرا که اخلاق از سفارشات بزرگان دینی است.
وی با بیان اینکه کارمندان بسیجی باید با ارتقای راندمان کاری الگویی برای دیگر کارمندان باشند، تصریح کرد: بهترین کار برای نظام و انقلاب خدمت به مردم و صاحبان اصلی نظام و انقلاب است.
صادقی با اشاره به اینکه باید خدمت مطلوب به مردم را در دستور کار خود قرار دهیم، ادامه داد: خدمت به مردم در همه حال و در هر پستی امکانپذیر است.
دکتر عباس فنی اصل فرمانده پایگاه مقاومت و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: هم اکنون حدود 300 نفر از کارکنان دانشگاه عضو پایگاه مقاومت دانشگاه هستند.
وی با بیان اینکه از ابتدای سالجاری 88 برنامه توسط پایگاه مقاومت دانشگاه اجرا شده است، ادامه داد: در این مدت 120 کارت عضویت صادر یا تمدید شده و 17 عضو جدید هم جذب کرده ایم.
فنی اصل با اشاره به اینکه پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی فعال و پویا است، اضافه کرد: پایگاه در مسیر ولایت حرکت کرده و دنبال پیاده کردن منویات مقام معظم رهبری است.
فرمانده پایگاه مقاومت و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: ما در پایگاه مقاومت اصل نظام و انقلاب را در نظر می گیریم.
سرهنگ وحید جمشیدی مسئول بسیج کارمندان سپاه اردبیل با بیان اینکه بسیج جناحی نیست، گفت: بسیج متعلق به انقلاب اسلامی است و نباید آن را در دسته بندی های سیاسی قرار داد.
وی با بیان اینکه جناحی کردن بسیج قطعا به بسیج ضربه خواهد زد، تصریح کرد: امروز دسته بندی به صورت انقلاب و ضد انقلاب است و ما خاک پای انقلابیون هستیم.

دفعات مشاهده: 191 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
moghavemat basij
Persian site map - English site map - Created in 0.162 seconds with 968 queries by yektaweb 3455