:: ::
اخبار پایگاه مقاومت::
گزارش حلقه های صالحین::
همراه با رهبر معظم انقلاب::
در محضر علما و اساتید اخلاق::
تحلیل مسایل روز::
بر بال فرشتگان::
اطلاعیه::
احادیث هفته::
مناسبت ها::
بسیج خواهران::
لینک های مهم

پایگاه اطلاع رسانی حضرت امام خمینی «ره»

پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

دارالارشاد

سپاه استان اردبیل

بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل

زیربخش‌های پایگاه
ذکر ایام هفته
:: دیدار اعضای شورای پایگاه مقاومت دانشگاه با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۰ |
اعضای شورای پایگاه مقاومت دانشگاه با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی دیدار کردند.
حجت الاسلام والمسلمین حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در این دیدار گفت: حقیقت آیات قرآن کریم امامت و ولایت است.
وی با اشاره به واقعه غدیر خم، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران برگرفته از واقعه غدیر و تداوم مسیر امامت و ولایت است.
حسنی تأکید کرد: واجب ترین کار ما بر پا داشتن نماز است و باید کاری بکنیم که مسأله نماز با استقبال مواجه شود.
وی ضمن ارزیابی فعالیت ها و تحسین وضعیت برنامه ها از نظر کمّی، تاکید کرد: ما باید در مسیری حرکت کنیم که نتیجه اجرای برنامه ها در آن مسیر، تاثیرگذاری بیشتر در دانشگاه و کاهش آسیب های اجتماعی باشد.
حسنی مساله عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر را مهم برشمرد و افزود: تبلیغ چهره به چهره به عنوان بهترین روش برای عمل به این فریضه می باشد.
 دکتر عباس فنی اصل فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه با ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده، افزود: برنامه های پایگاه با ایثار و اخلاص اعضای آن برگزار می شود که به برکت آن، پایگاه مقاومت دانشگاه در سال 1394 به عنوان پایگاه برتر کشوری انتخاب شد , همچنین می توان به انتخاب بعضی از حلقه های صالحین و سر حلقه های صالحین پایگاه به عنوان نمونه در سطح استان اشاره کرد.
فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه با بیان اینکه در شش ماهه اول سال 1396، 88 برنامه در حوزه های مختلف فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، سیاسی و بصیرتی اجرا شده، بیان کرد: برای اولین بار جمعی از اساتید و کارمندان دانشگاه در قالب راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
دکتر کیوان بهجو مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی به برنامه های فرهنگی اجرا شده در دانشگاه اشاره نمود و گفت: برنامه های فرهنگی دانشگاه نیاز به شناخت، آسیب شناسی و شاخص سازی دارد و علاوه بر رشد کمی برنامه ها بایستی توسعه کیفی فعالیت ها نیز در نظر گرفته شود.
کیوان بهجو ادامه داد: در سال 94 تعداد 527 برنامه در دانشگاه محقق اردبیلی اجرا شده بود، اما تعداد برنامه ها در سال 95 از 527 برنامه به 935 برنامه افزایش یافت.

دفعات مشاهده: 169 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
moghavemat basij
Persian site map - English site map - Created in 0.156 seconds with 968 queries by yektaweb 3455