برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
معاونت فرهنگی و دانشجویی::
مدیریت فرهنگی و اجتماعی::
مدیریت امور دانشجویی::
مدیریت تربیت بدنی
     و فوق برنامه
مرکز بهداشت، درمان و
    مشاوره دانشجویی
اداره امور انضباطی و
     موارد خاص دانشجویی
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
انجمن های علمی::
اطلاعیه ها::
اخبار و رویدادها::
پیوندهای‌ مفید::
چارت سازمانی معاونت فرهنگی و دانشجویی::
سرود دانشگاه ::
فرمها و آیین نامه ها::

اوقات شرعی اردبیل
سخنی از بهشت
تقویم
:: برگزاری جلسه شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان اردبیل به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
جلسه شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان اردبیل در اتاق شورای دانشگاه محقق با حضور تعدادی از روسا و معاونین فرهنگی  دانشگاهها روز سه شنبه ۱۴ شهریور برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر فنی اصل در خصوص هماهنگی و هم افزایی در اجرای برنامه هایی مثل دستجات عزاداری ماه محرم توسط دانشگاهیان(اساتید و کارمندان) که به نوعی می تواند در دانشگاهها مشترک و همسو باشد تأکید نمود.
رئیس شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان اردبیل گفت: علاوه بر برگزاری برنامه به مناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه، در بحث ورودی های سال جدید بخاطر مقارن بودن با ماه محرم، امسال جشن ورودی های جدید نخواهیم داشت بلکه برنامه ای تحت عنوان «آشنایی ورودیهای جدید با دانشگاه »تدارک خواهیم دید.
 در ادامه جلسه سرپرست نهاد رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی، حجت الاسلام حسنی ضمن تبریک عید غدیر خم در ابتدای سخنان خود گفت: انقلاب اسلامی برگرفته از انقلاب علوی و مهدوی است.
وی گفت: باید قدر این موقعیت و مسئولیت خود را بدانیم و به خدمت کردن خود در عرصه علم و فرهنگ افتخار کنیم.
وی در ادامه افزود: اگر ما نقش خود را در دانشگاه درست ایفا کنیم تأثیرگذاری ما در دانشگاه بیشتر خواهد شد.
ایشان تأکید کرد: اقامه نماز و گسترش فرهنگ نماز در دانشگاه را بایستی جدی بگیریم تا با گسترش فرهنگ نماز در دانشگاه آثار و برکات نماز را در جامعه مشاهده نمائیم.

Cultural and Student Assistance
Persian site map - English site map - Created in 0.159 seconds with 1018 queries by yektaweb 3465