سخنی از بهشت

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
ورود به سایت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی از راهیابی ۱۴نفر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی به مرحله کشوری سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر عباس فنی اصل گفت: ۱۴ نفر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی به مرحله کشوری سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور راه یافته اند.
وی افزود: در بخش شفاهی ناصر پورعباسی و عبداله فرد و در بخش کتبی فاطمه وطن پرست، رقیه کریمی، زهرا بدیع، زهرا زایر، شفیقه برزه گرزاده، شمس الدین قوره جیلی، یونس هاشمی، احمد کرمی و محمد مافی به مرحله کشوری این جشنواره راه یافته اند.
دکتر فنی اصل اضافه کرد: در بخش های پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری نیز به ترتیب جعفر دیوانبگی در نرم افزار، آرش سلیملر در وبلاگ نویسی و مرضیه شهیدی در بخش شعر و داستان به مرحله کشوری این مسابقات راه یافته اند.
گفتنی است مرحله کشوری این جشنواره ۱۹ لغایت ۲۲ شهریور به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار خواهد شد.