برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
معاونت فرهنگی و دانشجویی::
مدیریت فرهنگی و اجتماعی::
مدیریت امور دانشجویی::
مدیریت تربیت بدنی
     و فوق برنامه
مرکز بهداشت، درمان و
    مشاوره دانشجویی
اداره امور انضباطی و
     موارد خاص دانشجویی
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
انجمن های علمی::
اطلاعیه ها::
اخبار و رویدادها::
پیوندهای‌ مفید::
چارت سازمانی معاونت فرهنگی و دانشجویی::
سرود دانشگاه ::
فرمها و آیین نامه ها::

اوقات شرعی اردبیل
سخنی از بهشت
تقویم
:: راهیابی ۱۴ نفر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی به مرحله کشوری سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی از راهیابی ۱۴نفر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی به مرحله کشوری سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر عباس فنی اصل گفت: ۱۴ نفر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی به مرحله کشوری سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور راه یافته اند.
وی افزود: در بخش شفاهی ناصر پورعباسی و عبداله فرد و در بخش کتبی فاطمه وطن پرست، رقیه کریمی، زهرا بدیع، زهرا زایر، شفیقه برزه گرزاده، شمس الدین قوره جیلی، یونس هاشمی، احمد کرمی و محمد مافی به مرحله کشوری این جشنواره راه یافته اند.
دکتر فنی اصل اضافه کرد: در بخش های پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری نیز به ترتیب جعفر دیوانبگی در نرم افزار، آرش سلیملر در وبلاگ نویسی و مرضیه شهیدی در بخش شعر و داستان به مرحله کشوری این مسابقات راه یافته اند.
گفتنی است مرحله کشوری این جشنواره ۱۹ لغایت ۲۲ شهریور به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار خواهد شد.

Cultural and Student Assistance
Persian site map - English site map - Created in 0.165 seconds with 1022 queries by yektaweb 3510