برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
معاونت فرهنگی و دانشجویی::
مدیریت فرهنگی و اجتماعی::
مدیریت امور دانشجویی::
مدیریت تربیت بدنی
     و فوق برنامه
مرکز بهداشت، درمان و
    مشاوره دانشجویی
اداره امور انضباطی و
     موارد خاص دانشجویی
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
انجمن های علمی::
اطلاعیه ها::
اخبار و رویدادها::
پیوندهای‌ مفید::
چارت سازمانی معاونت فرهنگی و دانشجویی::
سرود دانشگاه ::
فرمها و آیین نامه ها::

اوقات شرعی اردبیل
سخنی از بهشت
تقویم
:: اطلاعیه رزرو افزایش اعتبار سرویس تغذیه دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۸ |
۱- فعال سازی کارت دانشجویی به عنوان کارت تغذیه توسط اداره ی غذاخوری انجام خواهد گرفت و نیازی به مراجعه ی حضوری نخواهد بود(به غیر از مواردی که کارت آنها به دلایلی فعال نگردیده است). لذا برای اطمینان یافتن از فعال شدن کارت خود از دستگاههای رزرو داخل سالن استفاده فرمایید.
۲- افزایش اعتبار و رزرو غذا به دو روش زیر خواهد بود: الف) از طریق لینک سیستم اتوماسیون تغذیه یاس موجود در سایت دانشگاه ب) از طریق دستگاههای پوز و رزرو موجود در سالن های غذاخوری. لذا از پرداخت نقدی در بانک و یا انتقال حساب از طریق دستگاه خودپرداز خودداری فرمایید.
۳- نام کاربری و رمز عبور خواسته شده در ابتدا همان شماره ی دانشجویی خواهد بود. لذا بعد از اولین ورود رمز عبور خود را تغییر دهید.
۴- جهت افزایش اعتبار، وجود کارت ATM و اخذ رمز دوم و کد CVV۲ از طریق دستگاه های ATM الزامی می باشد.
۵- شماره ی فاکتور و پیگیری را طی انجام مراحل افزایش اعتبار یادداشت نمایید تا در صورت تراکنش های ناموفق بتوانید نقص موردنظر را پیگیری نمایید.
۶- در قسمت افزایش اعتبار ثبت شماره ی کارت بانکی، کد CVV۲، رمز دوم و تاریخ اعتبار کارت بانکی الزامی می باشد.
۷- سیستم رزرو دوغذایی بوده و لازم است درزمان رزرو غذا برای وعده هایی که دو غذا به صورت همزمان توزیع می شود ( غذای نوع ۱ و نوع ۲) دقت لازم اعمال شود. برای تایید رزرو غذاها در شیوه اینترنتی ، ازطریق کلیک بر روی گزینه انتخاب در برنامه غذایی موجود در زیر هر وعده اقدام فرمایید.
۸- رزرو غذا می بایست ۴۸ ساعت قبل از وعده ی موردنظر انجام پذیرد و روزفروش وعده ها در صورت وجود غذای مازاد در ۳۰ دقیقه ی پایانی هر وعده ی غذایی خواهد بود. ضمناً در تمامی رزروها سلف (۱) را انتخاب فرمایید.
۹- جهت استفاده از اتوماسیون تغذیه تحت وب (یاس) از مرورگر گوگل کروم استفاده فرمایید. آدرس اینترنی به شرح ذیل خواهد بود: (Http://www.uma.ac.ir) اداره ی امور غذاخوری ها

Cultural and Student Assistance
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 1021 queries by yektaweb 3501