تقدیر از دختران نمونه محقق توسط استانداری اردبیل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۸ |
تقدیر از دختران نمونه محقق توسط استانداری اردبیل
به همت استانداری اردبیل و همکاری سایر ادارت و ارگان هابه مناسبت روز دختر و ولادت حضرت معصومه (س)  همایش دختران، حمایت روانی و توسعه پایدار در تالار حافظ برگزار گردید. در این مراسم که با حضور معاون سیاسی استانداری و مدیر کل بانوان  خانواده برگزار گردید از دختران نمونه در بخش های مختلف در سطح اردبیل قدردانی شد. در ابتدای جلسه معاون سیاسی استانداری گفت: حضور دختران و زنان در عرصه‌های اجتماعی نسبت به گذشته افزایش یافته است :وی افزودباید زمینه‌های حضور دختران در اجتماع بیش از پیش افزایش یابد و تمامی نهادهای ذیربط در این زمینه اقدامات خود را افزایش دهند.بسیاری از مشکلات و چالش‌ها در حوزه زنان بیش از آنکه ریشه و زمینه جنسیتی داشته باشد به خاطر ضعف فرهنگی است.مصون ماندن دختران از آسیب‌های اجتماعی از وظایف مشترک خانواده و نهادهای مسئول در حوزه بانوان و خانواده است که همه باید در این زمینه به مسئولیت خود عمل کنند.
در این مراسم از سه دانشجوی دختر دانشگاه محقق نیز در بخش ورزشی، فرهنگی و علمی با لوح تقدیر و جوائز نقدی تقدیر بعمل آمد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 387 بار   |   دفعات چاپ: 112 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر