برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
ریاست دانشکده::
معاونین دانشکده::
معرفی افراد::
رشته های موجود در دانشکده::
کارگاه ها و آزمایشگاه ها::
اخبار دانشکده::
معرفی منطقه مشکین شهر::
فرم ها::
اطلاعات تماس ::
فناوری اطلاعات دانشکده::
انتخاب واحد نیمسال نیمسال اول سالتحصیلی 97-96::

:: برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه محقق اردبیلی در دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۵ |
جلسه هیات رئیسه دانشگاه محقق اردبیلی با حضور پرفسور گودرز صادقی رئیس محترم دانشگاه، معاونان محترم، سرپرست محترم حوزه ریاست و مدیر محترم حراست دانشگاه در دانشکده کشاورزی مشگین شهر تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه دکتر مهدی جودی سرپرست دانشکده کشاورزی مشگین شهر ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدم به مهمانان اظهار کردند حضور هیات رئیسه محترم در دانشکده باعث خوشحالی و مسرت و مایه دلگرمی کارکنان و اعضای هیات علمی می باشد. ایشان ضمن ارائه گزارش مختصری از وضعیت دانشکده اعلام کردند دانشکده کشاورزی مشگین شهر آمادگی پذیرش 400-350 دانشجو را دارا می­ باشد. در ادامه جلسه مسائل مختلف دانشکده کشاورزی مشگین شهر مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات مقتضی توسط هیات رئیسه محترم اخذ گردید. در نهایت بررسی سایر مسائل دانشگاه محقق اردبیلی در دستور کار جلسه قرار گرفت. گفتنی است بعد از پایان جلسه هیات رئیسه محترم به اقامه نماز جماعت در نماز خانه دانشکده کشاورزی پرداختند.

Meshginshahr College Of Agriculture
Persian site map - English site map - Created in 0.149 seconds with 898 queries by yektaweb 3455