همایش ها

اخبار گروه جهادی راه ناتمام دانشگاه محقق اردبیلی عازم مناطق محروم شد
با بدرقه مسئولان دانشگاه محقق اردبیلی و بسیج دانشجویی استان اردبیل، گروه جهادی راه ناتمام دانشگاه محقق اردبیلی عازم مناطق محروم شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین مسعود رجب نژاد مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان استان اردبیل در مراسم بدرقه گروه جهادی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به آیه 26 سوره یونس، گفت: همه باید تلاش کنند تا کارهای خوب و احسن انجام دهند.
وی به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخت و افزود: در زمان جنگ شهدا به اقتضای زمان به جبهه های نبرد حق علیه باطل رفتند و جنگیدند و الان شما هم مصادیق زمان خود را شناخته و عمل احسن انجام دهید.
رجب نژاد تصریح کرد: اگر می خواهید کارهایتان ماندگار باشد باید اخلاص داشته باشید و کار خوب همراه با اخلاص و ایمان انجام دهید.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان استان اردبیل خطاب دانشجویان جهادگر گفت: این اردوهای جهادی را قدر بدانید و وقت گرانبهای خودتان را به بطالت نگذرانید، بلکه با کار زیاد دین را به مناطق محروم کشور برده و حقانیّت انقلاب را بین مردم منتشر کنید.
علی عینی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به اهمیت جهاد اکبر و جهاد نفس، اردوهای جهادی را ادامه این مسیر دانست.
گفتنی است جهادگران بسیجی دانشگاه محقق اردبیلی جهت انجام کارهای فرهنگی و آموزشی به روستاهای قره تپه، جابلو و کنسول کندی استان اردبیل اعزام شدند.

1396/5/19 | ساعت : 15:22