همایش ها

اخبار صعود بسیجیان پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی به قلل پنجگانه سبلان
به همت پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی دو نفر از بسیجیان تیم کوهنوردی پایگاه، در یک صعود فنی برای اولین بار همزمان قلل پنجگانه سبلان( کسری، هرم 1 ، هرم2 ،هرم 3 و قله سبلان) را فتح کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی گفت: به همت پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی دو نفر از بسیجیان تیم کوهنوردی پایگاه(دکتر صدیف احدپور و میرصادق فاضل دولت آباد) در یک صعود فنی برای اولین بار همزمان قلل پنجگانه سبلان(کسری، هرم 1 ، هرم2 ،هرم 3 و قله سبلان) را فتح کردند.
وی افزود: این صعود از دامنه جنوبی سبلان و با فتح قله کسری به ارتفاع 4577 متر از سطح دریا شروع و در ادامه گروه در یک صعود فنی موفق به فتح قله هرم 3 به ارتفاع 4540 و هرم 2 به ارتفاع 4610 متر شدند و اقدام به برپایی کمپ در قله هرم 2 نمود.
فنی اصل ادامه داد: در روز دوم گروه در یک صعود فنی و نفسگیر موفق به صعود به هرم  3 به ارتفاع 4590 شدند و نهایتا  با صعود به قله اصلی سبلان به ارتفاع 4811 متر این برنامه با موفقیت کامل به اتمام رسید.
فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: صعود به هرم های سه گانه سبلان جزو صعود سخت و فنی محسوب می شود و نیاز به تجهیزات کامل کوهنوردی و راهنما و طی دوره های مخصوص می باشد.

1396/5/18 | ساعت : 14:17