• +98 (045) 33512081-90
  • info@uma.ac.ir

صعود بسیجیان پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی به قلل پنجگانه سبلان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۸ |
به همت پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی دو نفر از بسیجیان تیم کوهنوردی پایگاه، در یک صعود فنی برای اولین بار همزمان قلل پنجگانه سبلان( کسری، هرم 1 ، هرم2 ،هرم 3 و قله سبلان) را فتح کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی گفت: به همت پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی دو نفر از بسیجیان تیم کوهنوردی پایگاه(دکتر صدیف احدپور و میرصادق فاضل دولت آباد) در یک صعود فنی برای اولین بار همزمان قلل پنجگانه سبلان(کسری، هرم 1 ، هرم2 ،هرم 3 و قله سبلان) را فتح کردند.
وی افزود: این صعود از دامنه جنوبی سبلان و با فتح قله کسری به ارتفاع 4577 متر از سطح دریا شروع و در ادامه گروه در یک صعود فنی موفق به فتح قله هرم 3 به ارتفاع 4540 و هرم 2 به ارتفاع 4610 متر شدند و اقدام به برپایی کمپ در قله هرم 2 نمود.
فنی اصل ادامه داد: در روز دوم گروه در یک صعود فنی و نفسگیر موفق به صعود به هرم  3 به ارتفاع 4590 شدند و نهایتا  با صعود به قله اصلی سبلان به ارتفاع 4811 متر این برنامه با موفقیت کامل به اتمام رسید.
فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: صعود به هرم های سه گانه سبلان جزو صعود سخت و فنی محسوب می شود و نیاز به تجهیزات کامل کوهنوردی و راهنما و طی دوره های مخصوص می باشد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 935 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر