همایش ها

اخبار صعود دانشجویان بسیجی پسر دانشگاه محقق اردبیلی به قله سبلان
دانشجویان بسیجی پسر دانشگاه محقق اردبیلی به قله سبلان صعود کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم بدرقه دانشجویان بسیجی به قله سبلان، گفت: این صعود توسط بسیج دانشجویی استان اردبیل انجام می شود و جمعی از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی نیز در آن حضور دارند.
وی جایگاه بسیج در عرصه های مختلف معنوی، فرهنگی، علمی، سیاسی، ورزشی و اجتماعی را ارزشمند دانست و افزود: دانشگاه محقق اردبیلی از چنین برنامه هایی که توسط بسیج دانشجویی اجرا می شود، استقبال می کند.
فنی اصل تصریح کرد: بسیجیان باید علاوه بر انجام کار تشکیلاتی در بسیج دانشجویی، به بعد معنوی امور نیز توجه داشته باشند؛ چراکه بسیج امانت خون جوانان و شهداست.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بسیجیان در جهت تحقق آرمان های نظام اسلامی و شهدای انقلاب قدم بر میدارند، افزود: امید می رود دانشجویان با در نظر گرفتن اهداف الهی فعالیت کنند.
وی تاکید کرد: دانشگاه محقق اردبیلی همانند گذشته از فعالیت های بسیج دانشجویی در زمینه های مختلف حمایت می کند.
فنی اصل به بیان ضرورت ترویج ورزش در بین نسل جوان پرداخت و گفت: دانشجویان در کنار تحصیل از ورزش غفلت نکنند؛ چراکه سلامتی بدن به ورزش و تحرک وابسته است.
گفتنی است سبلان از کوه‌ های مرتفع ایران است که در شمالغرب این کشور و در استان اردبیل قرار دارد. سبلان سومین قله بلند ایران پس از دماوند به ارتفاع ۵۶۷۱ متر و علم کوه به ارتفاع ۴۸۵۰ متر، یک کوه آتشفشانی غیرفعال است. ارتفاع قله این کوه ۴۸۱۱ متر است و در بالای قله آن دریاچه کوچکی قرار دارد.

1396/5/18 | ساعت : 13:21