• +98 (045) 33512081-90
  • info@uma.ac.ir

برگزاری نشست علمی «بررسی و پاسخ به شبهات» در دانشگاه محقق اردبیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۵ |
نشست علمی «بررسی و پاسخ به شبهات» در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امین فتحی مسئول دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه محقق اردبیلی در این نشست با بیان اینکه شبهاتی در فضای دانشگاهی نیز وجود دارد، گفت: برگزاری چنین نشست هایی در راستای پاسخگویی به این شبهات است.
حجت الاسلام والمسلمین مودب عضو هیات علمی دانشگاه قم نیز با اشاره به اعتبارسنجی احادیث، گفت: با گسترش انقلاب اسلامی، شبهات فراوانی در خصوص مباحث دینی منتشر شده است.
وی افزود: قرآن به عنوان اساسی ترین کتاب ما مسلمانان است که مورد نقد برخی نقادان واقع شده است که اغلب این کتب نقد، القای شبهه هستند.
مودب تاکید کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه ها در مواجهه با این نقدها، باید راه تشخیص آنرا نیز بدانند.
وی با بیان اینکه شهر قم به عنوان پایگاه حرم اهل بیت شناخته می شود، تصریح کرد: این بدان جهت است که تجلی حضرت زهرا، حضرت معصومه در قم است.
گفتنی است در این نشست اعضای هیات علمی به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 933 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر