افتتاحیه مرکز آموزش های مجازی دانشگاه محقق اردبیلی راه اندازی شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۸ - 12:25 |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مرتضی ابراهیمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم افتتاحیه مرکز آموزش های مجازی دانشگاه با بیان اینکه آموزش مجازی با استفاده از فناوری های نوین اقدام مبارکی در دانشگاه محقق اردبیلی است، تصریح کرد: مرکز آموزش های مجازی دانشگاه در سال 93 توسط دکتر صادقی رئیس دانشگاه ابلاغ شد و ما مقدمات کار را فراهم کردیم تا امروز این مرکز به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه برای افتتاح مرکز آموزش های مجازی دانشگاه حداکثر 50 میلیون تومان هزینه شده است، افزود: با راه اندازی این مرکز 700 میلیون تومان برای دانشگاه صرفه جویی شده است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه برای تدریس مجازی اعضای هیات علمی بسته تشویقی در نظر گرفته ایم، اظهار کرد: با تصویب هیات رئیسه دانشگاه، همکارانی که به صورت مجازی تدریس کنند، حق التدریس آنها 1.5 برابر حق التدریس عادی محاسبه خواهد شد.
ابراهیمی با بیان اینکه در ترم تابستانی امسال 8 واحد به صورت مجازی ارائه شده بود، افزود: حدود 120 نفر از دانشجویان در این دروس ثبت نام کرده بودند.