برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی

با امید به خدا

دوباره از نو بسازی

روزتون زیبا و پر از اتفاقای خوب

:: شرکت در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری و ارائه گزارش توسط دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه زنان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۷ |

جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری در تاریخ 96/4/18 در محل سالن شهید رجایی استانداری اردبیل برگزار گردید. این جلسه با حضور معاون سیاسی استانداری، مدیر کل بانوان و خانواده استانداری، ریاست دانشگاهها و ادارات و مشاور بانوان دستگاههای اجرایی دستور جلسه داد. در ابتدا سرکار خانم محمدلو در رابطه با اقتصاد مقاومتی و اشتغال توضیحاتی را ارائه دادند. در ادامه آقای قوام در رابطه با برگزاری برنامه روز اردبیل و تاریخ و نقش زنان در تاریخ اردبیل نکاتی را مطرح کردند و در انتها دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه محقق به ارائه گزارش اهم فعالیت های دانشگاه محقق اردبیلی در رابطه با زنان در حوزه های مختلف در سال قبل پرداختند. با توجه به حجم بالای برنامه های صورت گرفته برای ارائه بهتر این برنامه های پاورپوینتی طبقه بندی شده بر اساس فعالیت فرهنگی، ورزشی، آموزشی و تحقیقاتی آماده شد و برنامه ها انجام شده توسط معاونت فرهنگی، دفتر رسیدگی به امور زنان، پایگاه مقاومت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و... با تصویر و توضیحات لازم ارائه شد.

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Investigation office of issues of university women
Persian site map - English site map - Created in 0.155 seconds with 960 queries by yektaweb 3478