[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: مدیریت امور اداری مدیریت امور مالی مدیریت فنی و نظارت بر طرح های عمرانی مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات ::
درباره معاونت::
معرفی افراد::
مدیریت ها::
فرمها و قراردادها::
اخبار معاونت::
اطلاعیه های معاونت

:: راهکارهای اجرایی طرح دانشگاه سبز در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۳۰ |

نایب رئیس شورای راهبری طرح دانشگاه سبز دانشگاه محقق اردبیلی از آغاز راهکارهای اجرایی طرح دانشگاه سبز در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور مهرداد محرم زاده در تشریح نتایج سومین جلسه شورای راهبری طرح دانشگاه سبز در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: پیرو ابلاغ دستورالعمل مدیریت سبز دانشگاه ها از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تشکیل شورای راهبری مدیریت سبز در دانشگاه محقق اردبیلی، سومین جلسه شورای مذکور در سالجاری برگزار شد.

وی با اشاره به مصوبات جلسات قبل، افزود: در این جلسه ادامه کنترل سیستم روشنایی، کنترل سیستم های حرارتی، برودتی و تهویه و کنترل تجهیزات اداری و نحوه استفاده از آنها مورد تاکید قرار گرفت.

محرم زاده همچنین به فعال شدن بیش از پیش کمیته های زیرمجوعه شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه از جمله کمیته های اصلاح الگوی مصرف و فرهنگی و آموزشی تاکید کرد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر مدیریت مصرف آب، پسماند و میزان مصرف کاغذ و اقلام مصرفی در مدیریت سبز دانشگاه، تصریح کرد: در این دستورالعمل استفاده از فناوری های پاک و انرژی های تجدیدپذیر، فرهنگ سازی و توسعه مدیریت انرژی و حمل و نقل مورد تاکید قرار گرفته است.

محرم زاده همچنین در خصوص استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، گفت: مقرر شد با رایزنی های لازم با مراجع ذیربط اقدامات عملی نسبت به نصب توربین های بادی برای استفاده از انرژی بادی و پنل های خورشیدی برای استفاده از انرژی خورشیدی در حال انجام است.

وی ادامه داد: همچنین در این جلسه مقرر شد یک روز در ماه به عنوان روز هوای پاک در دانشگاه اعلام شود تا همکاران از وسایل نقلیه شخصی استفاده ننمایند.

دفعات مشاهده: 470 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Vice chancellor for Administration and finance
Persian site map - English site map - Created in 0.154 seconds with 995 queries by yektaweb 3455