همایش ها

اخبار مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان با حضور پر شور دانشگاهیان و مردم اردبیل در مسجد دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان و سوگواری امام علی (ع)، همزمان با سراسر کشور در مسجد دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، آئین معنوی و روحانی که با حضور گسترده دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های استان اردبیل با قرائت دعای جوشن کبیر، ذکر استغفار و قرآن به سر گرفتن برگزار شد.

گفتنی است مراسم گرامیداشت ماه مبارک رمضان همه روزه هنگام اذان ظهر و عصر ضمن اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر سیف اله مدبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ادامه پیدا می کند.

همچنین همه روزه مراسم افطاری برپا شده و نماز جماعت مغرب و عشا توسط حجت الاسلام والسلمین حمید علی نسب معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اقامه می شود.

شایان ذکر است مراسم طرح ضیافت نور نیز ویژه شب های ماه مبارک رمضان به مدت هشت شب از 20 الی 27 خرداد با سخنرانی حجت الاسلام مومنی راد از اساتید حوزه و دانشگاه از ساعت 23 هر شب در حال برگزاریست.

1396/3/26 | ساعت : 12:25