برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجویان دارای
    استعداد درخشان
اطلاعیه ها::
تماس با دفتر استعداد درخشان ::
المپیادها::
تسهیلات نخبگان::
آموزش های مجازی::
ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون::

ورود اعضا
:: اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان برتر استان اردبیل در سال تحصیلی 97-1396 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۴ |

اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان برتر استان اردبیل در سال تحصیلی 97-1396

بنیاد ملّی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر» تسهیلات ویژه‌ای را در قالب چهار جایزه آموزش، پژوهش، فنّاوری و فرهنگ شامل موارد متعددی از قبیل راتبه دانشجویی ، اعتبار آموزش‌یاری ، اعتبار پژوهش‌یاری ، اعتبار فن‌یاری ، اعتبار توان‌مندی آموزشی ، اعتبار ارتباطات علمی ، اعتبار توان‌مندی کارآفرینی و ... به دانشجویان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعطا می‌کند.

شرایط بهره‌مندی از آن و مهم‌ترین نکات این جوایز به شرح زیر است:

1. دانشجویان دوره‌های کارشناسی ، کارشناسی‌ارشد ، دکتری حرفه‌ای ، دکتری تخصصی  همۀ رشته‌ها و دوره‌های تخصص و فوق‌تخصص رشته‌های علوم پزشکی که در سال‌های مجاز تحصیل (دانشجویان دوره کارشناسی چهار سال ، دانشجویان دوره کارشناسی ارشد دو سال ، دانشجویان دوره دکتری حرفه‌ای هفت سال ، دانشجویان دوره دکتری تخصصی و دوره‌های تخصص علوم پزشکی چهارسال و دانشجویان دوره‌های فوق تخصص در رشته‌های علوم پزشکی سه سال) در هر یک از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات و فنّاوری، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی یا دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند، می‌توانند از این جوایز بهره‌مند شوند.
  2. بررسی پرونده دانشجویان منوط به ثبت کامل اطلاعات متقاضی در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملّی نخبگان (soraya.bmn.ir)  و سپس انتخاب گزینه «شروع فرایند» در فرایند «درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی» در بخش «درخواست‌ها»ی سامانه است.

تذکر1: جهت ایجاد امکان ثبت نام بدون اختلال، الزاماً از مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نموده و از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده ننمایید.

تذکر2: در طی مراحل ثبت نام از کلیک بر روی دکمه back مرورگر خود و بازکردن بیش از یک صفحه مرورگر خودداری نمایید.

1. شرط لازم: متقاضیان برای بهره‌مندی از این جوایز باید دارای دست‌کم یکی از ویژگی‌های زیر و حائز بیشترین امتیاز از فعالیت‌های نخبگانی باشند:

الف.کسب مدال طلا ، نقره یا برنز در المپیادهای دانش‌آموزی ملّی و جهانی؛

ب. کسب رتبه برتر در آزمون‌های سراسری ورود به دانشگاه‌های کشور (رتبه‌های کشوری زیر 1000 ورود به دوره کارشناسی یا دکتری حرفه‌ای در گروه‌های ریاضی و فنّی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر یا زبان‌های خارجی و رتبه‌های زیر 50 در مجموعه امتحانی در دوره کارشناسی ارشد)؛

ج. کسب رتبه اول تا سوم در المپیادهای ملّی دانشجویی؛

د. کسب رتبه برتر در آزمون‌های سراسری علوم پزشکی کشور اعم از آزمون‌های جامع علوم پایه ، پیش‌کارورزی، دستیاری در رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی و دستیاری فوق تخصصی پزشکی؛

ه. کسب عنوان دانشجوی ممتاز دانشگاه؛

و. کسب عنوان دانشجوی نمونه کشوری؛

ز. برگزیده شدن در جشنواره‌های علمی،پژوهشی،‌ فنّاورانه مورد تأیید بنیاد؛

ح. برگزیدگان هنری ، ادبی یا قرآنی(بر اساس مقررات بنیاد)؛

ط. برگزیده شدن در مسابقه‌های ملی و جهانی مهارت؛

ی. ثبت اختراع برگزیده بر اساس آیین‌نامه شناسایی و پشتیبانی از اختراع‌های برگزیده.

1. شرط کافی: دانشجویان باید اولاً حدنصاب مورد تأیید بنیاد را از فعالیت‌های نخبگانی (شامل فعالیت­های فنّاورانه، پژوهشی و آموزشی) به‌دست آورند و ثانیاً دارای بیشترین امتیاز در بین سایر متقاضیان باشند.

یادآوری: بررسی داشتن حد نصاب لازم و کسب بیشترین امتیاز در بین متقاضیان، بر اساس فعالیت‌های نخبگانیِ اعلامیِ متقاضی، توسط سامانه اطلاعاتی بنیاد محاسبه و نتیجۀ آن از طریق سامانه به متقاضی اعلام می‌شود.

1. مصادیق فعالیت‌های نخبگانی دارای امتیاز به شرح زیر است:

الف. موفقیت‌های علمی در دانشگاه (آموزشی، پژوهشی، فنّاورانه و ...)؛

ب. کسب رتبه برتر در آزمون‌های علمی (مانند کنکور، آزمون­های سراسری علوم پزشکی ، المپیادهای دانشجویی و ...)؛

ج ‍. برگزیده شدن در جشنواره‌های علمی،پژوهشی،‌ فنّاورانه مورد تأیید بنیاد (مانند جشنواره­های خوارزمی، رازی، فارابی ، رویش و ...)؛

د. برگزیده شدن در جشنواره‌های معتبر ادبی و هنری یا فعالیت‌های‌قرآنی مورد تأیید بنیاد.

1. باتوجه به اینکه امتیازهای دانشجویان به کمک نرم‌افزار تخصصی محاسبه می‌شود لازم است:

6-1. همه اطلاعات به طور کامل در سامانه بارگذاری شود.

1. . فرصت نهایی برای تکمیل پرونده و ارائه درخواست، ششم شهریور ماه سال جاری است و ضروری است دانشجویان اطلاعات خود را به همراه مدارک مثبته حداکثر تا این تاریخ در سامانه اطلاعاتی بنیاد بارگذاری کنند و سپس گزینه «شروع فرایند» را در فرایند «درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی» در بخش «درخواست‌ها»ی سامانه انتخاب کنند.

یادآوری مهم 1: ملاک محاسبه میانگین کل دانشجو در طول تحصیل، میانگین کسب‌شده دانشجو تا تاریخ 1/6/1396 است و با توجه به بسته شدن سامانه اطلاعاتی در تاریخ 6/6/1396، لازم است دانشجویان آخرین میانگین کلّ خود را حداکثر تا این تاریخ در سامانه ثبت کنند.

یادآوری مهم 2: چنانچه در هر مرحله از بررسی مشخص شود متقاضی اطلاعاتی خلاف واقع را بارگذاری کرده است، متقاضی نه‌فقط از این جایزه بلکه از تمامی تسهیلات بنیاد محروم می‌شود و عدم صداقت وی به دستگاه‌های ذی‌ربط اعلام و به لحاظ حقوقی موضوع پیگیری می‌شود.

یادآوری مهم 3: تحویل اطلاعات ،‌ بررسی اطلاعات و اعلام نتایج صرفاً از طریق سامانه اطلاعاتی بنیاد و به شکل الکترونیکی صورت می‌پذیرد.

Talented Students Department
Persian site map - English site map - Created in 0.165 seconds with 942 queries by yektaweb 3501