همایش ها

اخبار تخریب دانشگاه با چه هدف؟

تخریب دانشگاه با چه هدف؟

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دانشگاه مهد پرورش استعداد درخشان جامعه اسلامی و قانون مدار و قانون محور می باشد، افزود: دانشگاه محقق اردبیلی تمام تلاش خود را به‌ کار خواهد بست تا شور و نشاط سیاسی در میان آحاد جامعه، بویژه فرهیختگان دانشگاهی افزایش یابد و هدف اصلی و اصیل این دانشگاه جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا است.

وی با تأکید بر اینکه ملاک اصلی دانشگاه فرمایشات مقام معظم رهبری است، گفت: دانشگاه با ایجاد شرایط لازم، شاهد حضور چشمگیر و پررنگ مردم در انتخابات می باشد و در این مسیر از سمت‌گیری و جانب‌داری گروه یا طیف خاص سیاسی پرهیز می نماید. اما اخیراً افرادی در یک اقدام ناپسندانه با سوء استفاده از لوگوی دانشگاه و جعل امضای اینجانب اقدام به انتشار خبر جعلی و حمایت از لیست حزب تدبیر و توسعه ایران اسلامی ائتلاف1+11 کرده‌اند که ضمن تکذیب خبر، دانشگاه اقدامات قانونی را در این خصوص به عمل خواهد آورد.

1396/2/27 | ساعت : 12:37