معرفی::
مدیریت نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه::
دانشگاه های سطح استان::
فرم ها و آیین نامه ها::
هیأت نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان::
اخبار مدیریت::
تماس با ما::
اطلاعیه ها::

دریافت اطلاعات پایگاه
:: برگزاری جلسه شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه در خصوص بازدید و ارزیابی دانشکده های دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۳ |

جلسه شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه در خصوص بازدید و ارزیابی دانشکده های دانشگاه در سال 1395 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، مهندس علیرضا دستور سرپرست مدیریت حوزه ریاست دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده توسط دفتر نظارت و ارزیابی، گفت: دانشکده ها می توانند نواقص و مشکلاتی را قادر به حل آنها نیستند، به حوزه ریاست دانشگاه منتقل کنند تا بتوان در هیأت رئیسه دانشگاه مطرح و تصمیم مقتضی در این خصوص گرفت.

دکتر محمد ضارب نیا مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این جلسه گفت: نظارت و ارزیابی از دانشکده های دانشگاه ارتقای کیفیت آموزشی را در پی خواهد داشت.

وی افزود: در سال گذشته برای اولین بار شیوه نامه نظارت و ارزیابی دانشگاه تدوین و به تصویب هیأت رییسه دانشگاه رسید تا با تشکیل کارگروه های تخصصی هر دانشکده متشکل از مسئولین و برخی از اعضای هیأت علمی دانشکده ها به بررسی نقاط ضعف و قوت و ارائه راهکارهای منطقی برای رفع نواقص دانشکده ها بپردازند، که رؤسای دانشکده ها با همدلی فراوان در سال 95 اداره نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه را در این امر یاری کردند.

وی به قرائت نتایج بازدیدها و فرم های مربوطه پرداخت و هریک از رؤسای دانشکده ها اقدامات انجام شده و مشکلات خود را در این خصوص بیان داشتند.

گفتنی است دانشگاه محقق اردبیلی هشت دانشکده دارد که بنابر مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه تمامی دانشکده ها مورد ارزیابی و نظارت قرار می گیرند.

دفعات مشاهده: 882 بار   |   دفعات چاپ: 59 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.142 seconds with 908 queries by yektaweb 3501