گزارش جلسه حلقه های صالحین شهیدان رمضانی و معانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۹ - 14:44 |

جلسه حلقه های صالحین شهیدان رمضانی و معانی با سخنرانی مهندس دستور مدیر حراست دانشگاه و با شرکت تعداد حداکثری اعضای حلقه صالحین و با حضور جمعی کثیری از اساتید، کارکنان و دانشجویان درمورخه 13/02/1396 روز چهارشنبه در مسجد دانشگاه، ساعت 30/12 تشکیل گردید.

موضوع جلسه : اهمیت انتخابات و حضور حدکثری در آن

شرح جلسه:

جلسه با  قرائت قران مجید و نثار صلوات از طرف آقای بضاعت پور شروع شد. سخنران جلسه مهندس دستور  مدیر حراست  و حوزه ریاست دانشگاه بودند که ضمن تقدیر و تشکر از حضور پرشمار شرکت کنندگان ،  با تبیین  شرایط حساس کنونی منطقه خاورمیانه و جهان و  بیان چند مورد از شرارتهای اخیر آمریکای جنایتکار، وظیفه کنونی بسیجیان مخلص را  به توجه جدی  و پی گیری مستمر انه  فرمایشات مقام معظم رهبری  فراخواند ند . ایشان آدرس سایت رهبر معظم انقلاب را قرائت نموده و از  همگان  خواستند  با  مراجعه به سایت مذکور و مطالعه فرمایشات  مقام معظم رهبری  به عمق آینده نگری و قدرت  شگرف تجزیه تحلیل مسائل روز جهانی را  از دیدگاه ایشان  بدانند .آقای دستور  در بخش دیگر سخنان خود  روشنگری رهبر فرزانه انقلاب در امر زدودن سایه جنگ از کشوری پرداخته و جمله معروف (سایه جنگ را از کشور حضور مردم در صحنه و انتخابات  رفع کرده و نه مسئولین ) به اهمیت انتخابات پیش رو از دیدگاه رهبری پرداخته  با قرائت جمله های مهم دیگری  از معظم له  در مورد انتخابات و اهمیت انتخابات برای کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران حضور حداکثری و تشویق اطرافیان و روشنگری را خواستار شدند.ایشان انتخابات را از دید رهبری  یکی از دو رکن مردم‌سالاری دینی خوانده  و حضور مردم را  ستون دوم و رای مردم را لایتغیر عنوان کردند.

بخش سوم و پایانه جلسه به پرسش و پاسخ اختصاصیافته و در آخر با برپایی نماز جماعت جلسه پایان یافت.

دفعات مشاهده: 7997 بار   |   دفعات چاپ: 286 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر