معرفی::
مدیریت نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه::
دانشگاه های سطح استان::
فرم ها و آیین نامه ها::
هیأت نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان::
اخبار مدیریت::
تماس با ما::
اطلاعیه ها::

دریافت اطلاعات پایگاه
:: برگزاری جلسه هیات نظارت و ارزیابی استان با محوریت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۸ |

جلسه هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اردبیل با حضور اعضای کارگروه تخصصی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور گودرز صادقی رئیس هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اردبیل در این جلسه گفت: باتوجه به اینکه هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی ارتقای سطح مهارت شاغلین بخش‌ های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت‌ های حرفه‌ ای فارغ ‌التحصیلان مراکز آموزشی می باشد و مراکز دولتی ماموریت خدماتی دارند، در صورت عدم ارائه امکانات آموزشی و کارگاهی مناسب، لزومی برای دانشگاه داری ندارند.

صادقی افزود: انتظار می رود مراکز علمی کاربردی در راستای ماموریت تعریف شده خود اقدام به ایجاد دوره و جذب دانشجو نمایند.

دکتر محمد ضارب نیا دبیر هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان و مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: دراستان اردبیل 21 مرکز علمی کاربردی داریم که از این تعداد، مرکز خانه کارگر پارس آباد بیشترین دانشجو و مرکز جهاد کشاورزی مغان و فنی و حرفه ای اردبیل کمترین دانشجو را دارند.

وی افزود: بازدیدهای دفتر نظارت از ابتدای سال شروع و با توجه به مشاهدات، نظارت های انجام یافته و گزارشات واصله تصمیم گرفته شد که بطور ویژه در ایام امتحانات نیز بازدیدهایی داشته باشیم؛ بطوریکه در سال 95 از اکثر مراکز دوبار بازدید انجام شده است.

ضارب نیا تصریح کرد: یکی از اصلی ترین مشکلات دانشگاه جامع علمی کاربردی که از دغدغه های اصلی وزارت علوم هم می باشد مشکل ماموریت گرا نبودن بسیاری از مراکز این واحد دانشگاهی در سطح کشور است که در موارد متعددی دوره هایی ایجاد شده که متاسفانه هیچگونه سنخیتی با ماموریت تعریف شده آنها ندارد، که مطمئن هستیم در این خصوص رئیس واحد استانی اردبیل اقدامات مثبتی انجام خواهند داد.

وی افزود: همچون سایر زیر نظام ها، کارگروه ها به بررسی فرم«الف» و تکمیل فرم«ب» پرداخته و ابلاغیه های این گزارش ها پس از تصویب هیأت نظارت و ارزیابی استان در قالب فرم«ج» به مراکز آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال خواهد شد.

دکتر داریوش لطیفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: واحد استانی با در نظر گرفتن نظرات هیأت استانی نظارت و ارزیابی در سال آینده اقدام به رتبه بندی مراکز علمی کاربردی سطح استان خواهد نمود.

لطیفی ادامه داد: هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی، ارتقای سطح کیفی آموزش های علمی کاربردی و بکارگیری اساتیدی است که مهارت های فنی لازم را دارند.

مهندس اسماعیل رسولی رئیس اداره نظارت و ارزیابی دانشگاه محقق اردبیلی و واحد های استانی نیز با بیان اینکه در سالجاری اولین جلسه ویدئو کنفرانس دفاتر نظارت و ارزیابی آموزش عالی دانشگاه­ های کشور به همت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید، به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط اداره نظارت و ارزیابی دانشگاه پرداخت و گفت: در سالجاری بیش از 60 مورد بازدید از دانشگاه ­ها و موسسات آموزش عالی صورت گرفته که برای اولین بار بصورت 100 درصدی بوده است.

رسولی افزود: تا پایان سالجاری نیز نتایج بازدیدها از دانشکده­ های دانشگاه محقق اردبیلی برای اتخاذ تصممیات لازم به شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه ارائه خواهد شد.

دفعات مشاهده: 654 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.139 seconds with 903 queries by yektaweb 3455