برگزاری جلسه هیات نظارت و ارزیابی استان با محوریت دانشگاه های پیام نور استان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۲ |

جلسه هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اردبیل با حضور اعضای کارگروه تخصصی دانشگاه پیام نور در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور احمد یوسفیان دارانی معاون اجرایی دانشگاه محقق اردبیلی در این جلسه گفت: نظارت و ارزیابی نقش موثری در بهبود عملکرد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دارد.

وی ضمن تشکر از اقدامات هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان و انجام بازدید های منظم و مستمر از واحدها و مراکز آموزش عالی استان ابراز امیدواری کرد: نتایج نظارت و ارزیابی باعث رشد آموزش عالی استان شود.

یوسفیان دارانی تصریح کرد: برنامه ریزی علمی جهت تربیت نیروی انسانی با کیفیت در دانشگاه ها مستلزم شناخت وضعیت موجود و آگاهی از میزان فاصله آن با وضعیت مطلوب و مورد انتظار است که این امر توسط هیأت نظارت و ارزیابی به خوبی انجام می شود.

دکتر افسر روحی رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل نیز ضمن استقبال از نظارت دقیق هیات استانی بر عملکرد واحد ها و مراکز پیام نور استان، تاکید کرد: دانشگاه پیام نور استان در ایام الله دهه فجر اقدام به افتتاح چندین طرح از جمله سالن بزرگ تربیت بدنی خواهد نمود.

وی با تأکید بر اهمیت امکانات رفاهی و دانشجویی از توجه ویژه واحد استانی دانشگاه پیام نور به توسعه امکانات رفاهی و زیباسازی فضای مراکز و واحدهای دانشگاهی خبرداد.

دکتر محمد ضارب نیا دبیر هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان و مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن تبریک آغاز ایام الله دهه فجر و تقدیر از کارگروه ها و کارشناسان نظارت و ارزیابی، گفت: در سال جاری چندین مورد بازدید در زمان های مختلف و ایام امتحانات از مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان اردبیل انجام شده است.

وی ادامه داد: توجه به کیفیت نظام های آموزش عالی از اهمیت روزافزونی برخوردار است و هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان با تدوین شاخص ها و استخراج نتایج کیفی و کمی بازدیدهای خود در سال جاری  گام های موفقیت آمیزی را در راه ساختارسازی برای اعتبار سنجی و تضمین کیفیت نظام های آموزش عالی استان برداشته است.

ضارب نیا تصریح کرد: کارگروه ها به بررسی فرم«الف» و تکمیل فرم«ب» و بررسی مواردی از جمله فضای مراکز و واحدها، آموزش، پژوهش، امتحانات، وب سایت مراکز و بسیاری مسائل دیگر پرداخته است که در این امر دانشگاه پیام نور استان همکاری صمیمانه ای با هیات نظارت و ارزیابی داشته و در اصلاح موارد پیشرو بوده که قابل تقدیر است.

دبیر هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اردبیل ادامه داد: ابلاغیه های این گزارش ها پس از تصویب هیأت نظارت و ارزیابی استان در قالب فرم «ج» به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال خواهد شد.

گفتنی است در این جلسه گزارش بازدید از 13 مرکز و واحد دانشگاه پیام نور استان اردبیل مورد بررسی قرار گرفت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1236 بار   |   دفعات چاپ: 205 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر