برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی

با امید به خدا

دوباره از نو بسازی

روزتون زیبا و پر از اتفاقای خوب

:: شرکت در جلسه مشترک استانداری با اعضا کمیته ستاد دیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۹ |

شرکت در جلسه مشترک استانداری با اعضا کمیته ستاد دیه

جلسه مشترک استانداری با ستاد دیه استان با هدف حمایت از زندانیان مالی مورخ ۹۶/۲/۶ در سالن شهید رجایی برگزار شد. این جلسه با حضور مشاوران بانوان دستگاههای اجرایی منجمله مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید. در ابتدا سرکار خانم محمد لو مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و مسول کمیته یاوران ستاد دیه استان ضمن خوش آمد گویی نکاتی را متذکر شدند و در ادامه رئیس ستاد دیه استان در رابطه با مباحث برنامه های پیشرو و اهداف ستاد دیه، آمار زندانیان جرائم غیرعمد، نحوه کمک برای آزاد سازی  و... به ایراد سخنرانی پرداختند و در انتها پرسش و پاسخ حضار در رابطه با مباحث مطرح شده پایان کار جلسه بود. در پایان مقرر شد فرم مورد نظر در اختیار ادارات قرار بگیرد تا افراد متقاضی جهت واریز کمک های نقدی خود اقدام نمایند.

فرم ستاد یاوران دیه

دفعات مشاهده: 141 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Investigation office of issues of university women
Persian site map - English site map - Created in 0.156 seconds with 958 queries by yektaweb 3430