شرکت در جلسه مشترک استانداری با اعضا کمیته ستاد دیه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۹ - 09:45 |

شرکت در جلسه مشترک استانداری با اعضا کمیته ستاد دیه

جلسه مشترک استانداری با ستاد دیه استان با هدف حمایت از زندانیان مالی مورخ ۹۶/۲/۶ در سالن شهید رجایی برگزار شد. این جلسه با حضور مشاوران بانوان دستگاههای اجرایی منجمله مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید. در ابتدا سرکار خانم محمد لو مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و مسول کمیته یاوران ستاد دیه استان ضمن خوش آمد گویی نکاتی را متذکر شدند و در ادامه رئیس ستاد دیه استان در رابطه با مباحث برنامه های پیشرو و اهداف ستاد دیه، آمار زندانیان جرائم غیرعمد، نحوه کمک برای آزاد سازی  و... به ایراد سخنرانی پرداختند و در انتها پرسش و پاسخ حضار در رابطه با مباحث مطرح شده پایان کار جلسه بود. در پایان مقرر شد فرم مورد نظر در اختیار ادارات قرار بگیرد تا افراد متقاضی جهت واریز کمک های نقدی خود اقدام نمایند.

فرم ستاد یاوران دیه

دفعات مشاهده: 632 بار   |   دفعات چاپ: 192 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر