• +98 (045) 33512081-90
  • info@uma.ac.ir

همایش «و باز هم عشق» در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۳۰ |

همایش «و باز هم عشق» با حضور محمد عرب رهیافته ایرانی مقیم آمریکا به همت کانون مهدویت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، حجت الاسلام محمد تجلایی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه قرآن تفاسیر خداوند است، تصریح کرد: اگر انسان با خدا باشد همه چیز به نفع انسان خواهد بود و اگر انسان بی خدا باشد، همه چیز بر علیه او خواهد بود.

وی با بیان اینکه تغییر در شرایطی که همه چیز وجود دارد، کار سختی است، ادامه داد: وقتی برنامه محمد عرب را در برنامه تلویزیونی ماه عسل می دیدم، گریه ام گرفت چرا که در آن شرایط توانسته است به سر منزل مقصود دینی برسد.

محمد عرب رهیافته ایرانی مقیم آمریکا با بیان اینکه دبیرستان و دانشگاه را در آمریکا تحصیل کرده ایم، گفت: هویت انسان بر اساس ارزش های موجود در اطرافش شکل می گیرد و هویت من هم در آن فضایی که بزرگ شده بود، شکل گرفت.

وی با بیان اینکه با سبک زندگی غربی بزرگ شده ام، ادامه داد: در سن 18 سالگی زندگی کاملا غربی داشتم و کارهای رایج در آن جامعه را انجام می دادم.

عرب با اشاره به نحوه به چالش کشیدن شدن و بازگشت به هویت دینی تصریح کرد: در 18 سالگی قصد حضور در کارناوال را داشتم که خواهر بزرگم مرا از زیر قرآن رد کرد و همین کار سبب شد که قرآن را با خود ببرم و شروع به خواندن قرآن کردم.

وی اظهار کرد: اوایل سوره بقره را حدود 15 بار خواندم و هر بار چند ساعت در مورد محتوایش فکر می کردم، اضافه کرد: زمانی که به آیات قرآن رسیدم که در آن خداوند فرموده بودند که هر فردی که به معجزه بودن قرآن باور ندارد، کتابی مشابه قرآن بنویسد و همین آیات جرقه ای در ذهن من زد تا بیشتر مطالعه کنم.

عرب افزود: 40 روز به جنگل های آمازون رفتم و قرآن را چندین بار خواندم و بعد از برگشت از جنگل های آمازون سبک زندگیم را تغییر دادم.

وی با بیان اینکه تغییر را ابتدا از خودم شروع کردم، ادامه داد: حدود دو سال با اساتید مختلف از ملیت های متعدد صحبت کرده و پژوهش در مورد دین اسلام انجام دادم تا بتوانم شناخت درستی از دین داشته باشم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 937 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر