[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: ورود به سیستم آموزشی گلستان سیستم اتوماسیون اداری داخل دانشگاه سیستم اتوماسیون تغذیه پورتال کتابخانه دیجیتالی ::
معرفی دانشکده::
معاونین دانشکده::
معرفی افراد::
گروه های آموزشی::
مدیریت گروه ها::
آزمایشگاه ها و کار گاه ها::
اخبار دانشکده::
اطلاعیه جلسات دفاع::
فرم ها::

کنفرانس و سمینار ها

************************

************************

اولین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک ایران

نجمین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار و عمران شهری

ژورنال ها
ژورنال مهندسی برق
:: برای سومین سال متوالی پروفسور حسین شایقی در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۲۶ |

به گزارش مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پروفسور حسین شایقی استاد گروه برق دانشکده فنی دانشگاه محقق اردبیلی  بر اساس داده های منتشر شده از پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI) برای سومین سال پیاپی در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت.

پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می پردازد که هر دو ماه یکبار براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روزآمد می شود. مرجعیت علمی مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه داران علم است. معیار انتخاب دانشمندان برتر بر اساس استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنهاست. بر همین اساس دانشمندان که توانسته اند بر اساس تحقیقات خود به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند بر اساس ارزیابی طلایه داران علم ISI در دسته دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار می گیرند.

دکتر حسین شایقی، دکترای مهندسی برق- قدرت و استاد تمام دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی می‌باشد. وی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را به ترتیب از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و صنعتی امیرکبیر و مدرک دکترا را در رشته مهندسی برق-قدرت از دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۳۸۴ اخذ کرده‌اند. وی علاوه بر تدریس دروس تخصصی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دوره دکتری مهندسی برق قدرت مسئولیت اجرایی گوناگونی را نیز در دانشگاه محقق اردبیلی و استان بر عهده داشته و موسس دو مرکز پژوهشی مرکز رشد واحدهای فناوری محقق اردبیلی و بنیاد نخبگان در استان اردبیل نیز بوده است. در دوره مسئولیت ایشان مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه موفق به اخذ رتبه ششم در بین پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد کشور در سال ۱۳۸۷ بر اساس ارزیابی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری گردید.

پروفسور شایقی در سال­های ۱۳۸۶، ۱۳۸۹، ۱۳۹۰، ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ به عنوان پژوهشگر نمونه استان اردبیل در حوزه فنی و مهندسی و در سال­های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۲ به عنوان پراستنادترین نویسنده استان انتخاب شدند. وی در سال ۲۰۱۵ به عنوان عضو ارشد انجمن مهندسین برق و الکترونیک آمریکا (Senior Member of IEEE) برگزیده شد. شایقی عضو هئیت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل از سال ۱۳۸۸ تاکنون نیز بوده و در سال ۱۳۹۱ نیز به عنوان پژوهشگر برتر سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور انتخاب شدند.

دکتر شایقی علاوه بر عضویت در شورای­های مختلف علمی و اجرایی دانشگاه­های استان و مراکز رشد، کارگروه­های تخصصی استانداری و کمیسیون­های سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور انجمن­های علمی ملی و بین المللی و استان اردبیل از موسسین شاخه اردبیل انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران و عضو هیات مدیره آن، انجمن انرژی ایران (رئیس شاخه) و انجمن شبکه­های هوشمند انرژی ایران (نماینده انجمن در استان) بوده است.

از مهمترین سوابق پژوهشی ایشان میتوان به تالیف ده عنوان کتاب تخصصی در رمینه مهندسی برق، انتشار بیش از ۱۵۳ مقاله در مجلات معتبر علمی، ارایه بیش از ۲۵۰ مقاله در کنفرانس های بین اللملی و همایش های ملی، انجام بیش از ۳۰ طرح پژوهشی و چهار طرح صنعتی پایان یافته،  بیش از دوهزار و هفتصدوچهل ارجاعات رسمی به مقالات چاپ شده ، دارای   h-index۲۶، ۶۳ i۱۰-index، ده تالیف یا تصنیف کتاب در انتشارات بین المللی و داخلی و چهار و Book Chapter و ثبت دو اختراع اشاره نمود. ضمنا وی سردبیر دو مجله علمی پژوهشی انگلیسی و عضو هیات تحریه ده مجله علمی-پژوهشی و داور بیش از ۲۰ مجله تخصصی و کنفرانسهای معتبر در زمینه مهندسی برق قدرت است. در سال ۱۳۹۳ مجله Journal of Operation and Automation in Power Engineering با مدیر مسوولی ایشان به عنوان مجله برتر انگلیسی استان انتخاب شد. وی هم اکنون به عنوان رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل مشغول به فعالیت هستند.

دفعات مشاهده: 1548 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Faculty of Technical and Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.172 seconds with 994 queries by yektaweb 3455