• +98 (045) 33512081-90
  • info@uma.ac.ir

برگزاری جلسه توجیهی پرسنل حفاظت فیزیکی دانشگاه محقق اردبیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۸ |

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، جلسه توجیهی پرسنل حفاظت فیزیکی دانشگاه محقق اردبیلی در راستای تبیین وظایف همکاران حفاظت فیزیکی در ایام نوروز با حضور مدیر حراست دانشگاه و رئیس حفاظت فیزیکی برگزار گردید.

گفتنی است در این جلسه ضمن توجیه وظایف همکاران حفاظت فیزیکی، کارگاه آموزشی ارتباط اثر بخش با حضور پروفسور محمد نریمانی، قائم مقام رئیس و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد. در این کارگاه پروفسور نریمانی در خصوص رفتارشناسی و چگونگی برخورد اداری و روانشناسی با ارباب رجوع، آموزش­های لازم را به همکاران حفاظت فیزیکی ارائه نمود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1514 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر