همایش ها

اخبار برگزاری جلسه توجیهی پرسنل حفاظت فیزیکی دانشگاه محقق اردبیلی

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، جلسه توجیهی پرسنل حفاظت فیزیکی دانشگاه محقق اردبیلی در راستای تبیین وظایف همکاران حفاظت فیزیکی در ایام نوروز با حضور مدیر حراست دانشگاه و رئیس حفاظت فیزیکی برگزار گردید.

گفتنی است در این جلسه ضمن توجیه وظایف همکاران حفاظت فیزیکی، کارگاه آموزشی ارتباط اثر بخش با حضور پروفسور محمد نریمانی، قائم مقام رئیس و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد. در این کارگاه پروفسور نریمانی در خصوص رفتارشناسی و چگونگی برخورد اداری و روانشناسی با ارباب رجوع، آموزش­های لازم را به همکاران حفاظت فیزیکی ارائه نمود.

1395/12/28 | ساعت : 10:35