همایش ها

اخبار پیام تبریک رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به مناسبت عید نوروز

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به مناسبت فرارسیدن عید نوروز، پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، متن پیام پروفسور گودرز صادقی به شرح زیر است:

بنام خداوند آفریننده زیبایی ها

دیگر بار نفس زمین گرم شد تا بوته ها و گل ها و درختان با پوشیدن رخت های رنگارنگ شادمانی کنند و دیدگان با شرف ترین مخلوق خداوند «انسان» را به نور شادی منور سازند. خداوند را شاکرم که ما را در «دانشگاه محقق اردبیلی» دور هم آورد تا مفتخر به خدمت در کانون دانش و خردورزی استان و همنشین جوانان، فرهیختگان و دانشمندان باشیم.

امیدوارم آنچه را که در سال 1395 کاشتیم به نیکی در سال 1396 درو کنیم. یک سال تلاش صادقانه اساتید، کارکنان و دانشجویان ما مقبول حضرت حق باشد و در سال نو نیز بر همه ما رحم و شفقت روا دارد تا گامی فراتر برداریم و سالمان از پارسالمان نیکوتر و پر بارتر باشد.

با امام شهیدان پیمانی دوباره می بندیم که پشت رهبرمان را خالی نکنیم و هر کجا که هستیم گل سر سبد بوستان انقلاب و میهن خود باشیم.

گودرز صادقی

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی