مشارکت در برگزاری جشن روز زن

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۷ |

مشارکت در برگزاری جشن بزرگداشت مقام زن

به مناسبت هفته زن و بزرگداشت مقام مادر مراسم مشترکی از طرف استانداری و سایر ادارات منجمله دانشگاه محقق اردبیلی مورخ ۹۵/۱۲/۲۵ در سالن فدک استانداری برگزار گردید. در این مراسم خانم محمد لو ضمن خیر مقدم گویی و تشکر از مشاوربانوان ادارت گزارشی از اهم مجموعه فعالیت های برگزارشده در حوزه بانوان را اعلام نموده و در ادامه دکتر مجید خدابخش استاندار محترم اردبیل مطالبی در خصوص وضعیت اشتغال و تحصیل زنان در جامعه، آسیب های اجتماعی موجود در جامعه و رعایت استاندارها در تمامی موارد را متذکر شدند. لازم به ذکر است که در این مراسم دانشگاه محقق به عنوان دبیر کمیته علمی امور بانوان وخانواده استانداری منصوب و خانم دکتر نسرین اقبالی عضو محترم هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دبیر حکم دریافت نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 482 بار   |   دفعات چاپ: 150 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر