• +98 (045) 33512081-90
  • info@uma.ac.ir

کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان اردبیل برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ |

کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان اردبیل در استانداری اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور محمد نریمانی دبیر کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان اردبیل در این جلسه با بیان اینکه اولویت های پژوهشی دستگاه های اجرایی در چهار کمیته شناسایی شده اند، گفت: امید می رود اعتبارات پژوهشی دستگاه ها به موقع هزینه شده و برگشت نخورد.

وی با بیان اینکه تدوین سند آمایش علم و فناوری استان دارای اهمیت بسیاری است، افزود: این آئین نامه باید با همفکری و همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط تدوین شود.

نریمانی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی استان و سایر دانشگاه ها می توانند در یکپارچه سازی فعالیت های پژوهشی همکاری کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه سند علم و فناوری استان به عنوان نقشه راه و یکی از عناصر رشد و توسعه هر منطقه است، اظهارامیدواری کرد: با تدوین این سند بتوانیم در سال های آتی برنامه های پژوهشی و فناوری خود را به نحو احسن اجرا کنیم.

اقبال عباسی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل نیز با بیان اینکه دستگاه ها باید تلاش کنند تا اعتبارات پژوهشی برگشت نخورد، افزود: دستگاه ها باید به نحوی عمل کنند تا در انتخاب طرح های پژوهشی، طرح هایی مدنظر قرار گیرد که موجبات توسعه استان را فراهم آورد.

وی با بیان اینکه متولیان تدوین سند علم و فناوری استان باید مشخص شوند، گفت: پوروپوزال فعالیت ها و هزینه هایی که در تدوین این سند نیاز است، باید مشخص شود تا بتوانیم در شورای برنامه ریزی استان به تصویب برسانیم.

عباسی اضافه کرد: برای تهیه این پوروپوزال، استانداری، دانشگاه محقق اردبیلی، جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری با محوریت دانشگاه محقق اردبیلی اقدام کنند و همچنین برای نهایی کردن این سند نیز باید از دستگاه های اجرایی مرتبط نظرخواهی شود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1392 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر