برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
معاونت فرهنگی و دانشجویی::
مدیریت فرهنگی و اجتماعی::
مدیریت امور دانشجویی::
مدیریت تربیت بدنی
     و فوق برنامه
مرکز بهداشت، درمان و
    مشاوره دانشجویی
اداره امور انضباطی و
     موارد خاص دانشجویی
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
انجمن های علمی::
اطلاعیه ها::
اخبار و رویدادها::
پیوندهای‌ مفید::
چارت سازمانی معاونت فرهنگی و دانشجویی::
سرود دانشگاه ::
فرمها و آیین نامه ها::

اوقات شرعی اردبیل
سخنی از بهشت
تقویم
:: اطلاعیه سی و دومین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۷ |

برگزاری سی و دومین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در سال تحصیلی۹۶-۹۵

مرحله دانشگاهی سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان شامل ۳۵ رشته، امسال در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود.

سی و دومین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان به منظور ارتقای سطح فرهنگ قرآنی و اسلامی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی، ایجاد انس و الفت بیش از پیش دانشجویان با قرآن و عترت، تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه، ارج گذاری به فعالیت های قرآن و عترت، تشویق نخبگان دینی و قرآنی و شناسایی و معرفی استعدادهای برجسته قرآن و عترت دانشجویان به جامعه دانشگاهی برگزار می شود.

این جشنواره شامل بخش‌های آوایی(شفاهی)، معارفی(کتبی)، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری و در مجموع بخش‌ها شامل ۳۵ رشته است.

بخش آوایی این دوره از مسابقات در رشته های تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ ۵ جزء، حفظ ۱۰جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل،  دعا و مناجات خوانی، اذان و تواشیح برگزار می شود.

همچنین بخش کتبی این مسابقات شامل مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه ، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با احادیث اهل بیت(علیهم السلام)،  آشنایی با سیره معصومین(علیهم السلام)، احکام ، و پرسمان معارفی است.

در بخش پژوهشی هم شرکت کنندگان می توانند در رشته های مقاله نویسی، بررسی و نقد کتاب و تلخیص کتاب با یکدیگر به رقابت بپردازند.

بخش ادبی مسابقات در رشته های شعر، داستان و فیلنامه نویسی و نمایشنامه نویسی برگزار می شود.

در بخش هنری دانشجویان در رشته های خوشنویسی، نقاشی، نماهنگ، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق و منبت، طراحی پوستر، پویا نمایی و تصویرگری آیات و قصص قرآنی با یکدیگر رقابت می کنند.

بخش فناوری سی و دومین مسابقات قرآن و عترت دانشجویی در بخش های تولید نرم‌افزار و وبلاگ‌ نویسی برگزار می شود.

برگزیدگان هر رشته علاوه بر راهیابی به مرحله منطقه ای یا کشوری از جوایزی که برای این دوره از مسابقات درنظر گرفته شده است بهره مند می شوند.

دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در مسابقات می‌توانند به سایت دانشگاه محقق اردبیلی وارد شده و در رشته مورد نظر خود ثبت نام کنند.

گفتنی است زمان برگزاری مرحله دانشگاهی رشته های کتبی، ۱۶ اسفند ماه سال جاری و مرحله منطقه‌ای اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ و  مرحله سراسری تابستان ۱۳۹۶ اعلام شده است.

Cultural and Student Assistance
Persian site map - English site map - Created in 0.176 seconds with 1022 queries by yektaweb 3535